Ry puheenjohtajan kevätterveiset

Hyvät Golffarit,

Tänä talvena ei ehditty hirveästi suksia kuluttamaan. Toivottavasti olette silti pitäneet itsestänne talven pimeydestä hyvää huolta, kunto on hyvä ja pääsemme innolla pitkin viheriöitä jälleen kulkemaan.

Kausi alkaa ennätysaikaisin. Kentällä ja toimistossa sekä ravintolassa ollaan jo huhkittu paikkoja kuntoon – iso kiitos heille. Uudet toimikuntien vastaavat ovat myös jatkojalostaneet tulevan kauden suunnitelmia. Uusi hallitus pitää ensimmäisen fyysisen kokouksen sunnuntaina 29.3., jolloin finalisoidaan muun muassa tulevan kauden tapahtumakalenteri ja nimitetään seuran Kapteeni sekä tiedotuksesta vastaava. Tärkeitä seuralaisten asioita on jatkuvasti edistetty ja edistetään. Alle listasin ennakkoon muutaman monia kiinnostavan tapahtuman ennen lopullisen tapahtumakalenterin julkaisu (Huom: päivämääriä ja tapahtumia ei ole vielä lopullisesti vahvistettu eli muutoksia voi vielä tulla):

·LA 18.4. / 1. avoin kilpailu: Wilson Scramble

·LA 16.5. / Kauden viralliset avajaiset

·MA 1.6. alkava viikko on Kansallinen golfviikko 2015, Teemana Golf55+

·SU 7.6. Naisten Golf Sunnuntai

·MA 22.6. – TI 23.6. / Junnuleiri

·PE 31.7. – SU 2.8. / SGR Mestaruuskilpailut

Toivottavasti kaikki ovat muistaneet kauden alun mailojen kiillotuksien lomassa päivittää Ajanvarausjärjelmäänhttp://www.nexgolf.fi/sgr/mahdolliset muuttuneet tietonne sekä ensimmäisestä kierroksesta alkaen muistetaan pitää kentästä hyvää huolta.

Seuraattehan seuramme nettisivujenhttp://www.seagolf.fi/uutisia ja liittykää ihmeessä myös Facebookin SGR sivuille, mihin tänä vuonna tullaa vapaamuotoisesti jatkuvasti päivityksiä tekemään.

Jos teillä on tulevasta kaudesta joitain kysymyksiä tai haluatte ideoita tai palautetta antaa, niin olkaa ihmeessä yhteydessä.

Nautinnollisia kierroksia ja näkemisiin,

Juuso Ihalainen
SGR ry Puheenjohtaja

GSM: 040302 6470
Email: juuso.ihalainen(a)teliasonera.com
FB:https://www.facebook.com/juuso.ihalainen

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista