Oy Sea Golf Ab:n yhtiökokouksen päätöksiä

Oy Sea Golf Ab:n yhtiökokouksen päätöksiä 10.3.2022:

Maksut ennallaan kaudesta 2021.

Päätetyt maksut:
Hoitovastike 250e ja pelikausimaksu 430e, jolloin kokonaismaksu pelaavalta osakkaalta 680e. Vastike- ja pelikausimaksulaskut lähetetään maaliskuun aikana osakkaille.

Rangeoikeus
Hallitus päätti kokouksessaan jatkaa kaudella 2021 käyttöön otettua rangeoikeutta pelaavalle osakkaalle. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että täydet maksut osakkeelta maksava osakas saa veloituksetta rangeoikeuden käyttöönsä. Rangeoikeus annetaan sekä nimetyllä pelioikeudella pelaavalle osakkaalle että pelioikeuden kertapelioikeuksiin vaihtavalle osakkeelle (1 rangeoikeus/ osake). Etu on osakkaalle henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää eteenpäin.

Hallitus: Patrick Wackström (PJ), Tom Blomberg, Juuso Ihalainen, Anja Jokinen, John Lönnqvist ja Patrik Martas.

Muut asiat: hallitus veti pois esityksen yhtiöjärjestyksen muuttamisesta. Esitettyä muutosehdotusta kehitetään vielä ja se tuodaan myöhemmin näin päätettäessä uuteen käsittelyyn. Myöskään KP-esitystä ei käsitelty, vaan käytäntö jatkuu ennallaan.

Kaikki päätökset olivat yksimielisiä.

Pöytäkirja yhtiökokous 10.3.2022


 

KUTSU VARSINAISEEN YHTIÖKOKOUKSEEN

Oy Sea Golf Ab:n osakkeenomistajat kutsutaan yhtiön varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään torstaina maaliskuun 10. päivänä 2022 klo 18.00 alkaen Rönnäsin klubitalolla Loviisassa osoitteessa Ruukinrannantie 4, 07750 Isnäs.

Ilmoittautuminen kokoukseen ja valtakirjojen tarkistus klo 17.00 alkaen.

Yhtiökokouksessa käsitellään:

  1. Yhtiöjärjestyksen 14 §:n mukaan varsinaiselle yhtiökokoukselle kuuluvat asiat.
  2. Hallituksen esitys yhtiökokoukselle lopettaa yhtiökokouksen 11.2.2013 hallitukselle myöntämä valtuutus vastaanottaa osakkeita kuolinpesiltä erikseen määritellyin ehdoin.
  3. Yhtiöjärjestyksen muutos
    • Päätetään yhtiön yhtiöjärjestyksen muuttamisesta. Yhtiön nykyinen yhtiöjärjestys on liitteenä 1 ja hallituksen esitys uudeksi yhtiöjärjestykseksi on liitteenä 2. Muutoksen sisältö on nähtävissä yhtiön kotisivuilla tai sen voi tilata yhtiön toimistolta.

Helmikuun 26. päivänä 2022

Hallitus

 

Yhtiökokousmateriaali on luettavissa uutisen liitteistä.

Liitteenä on yhtiökokouskutsu, yhtiökokouksen esityslista, hallituksen esitys hoitovastikkeesta ja pelikausimaksusta, valtakirjapohja, tilinpäätös, tilintarkastuskertomus sekä hallituksen esitys yhtiöjärjestyksen muuttamisesta, johon liittyen materiaalissa on nykyinen yhtiöjärjestys (liite 1), hallituksen esittämä uusi yhtiöjärjestys (liite 2) ja tiedote muutosta koskien.

Yhtiökokouskutsu Oy Sea Golf Ab 10.3.2022
Esityslista 10.3.2022
Tilinpäätös 2021
Tilintarkastuskertomus 2021
Vastike- ja pelikausimaksuesitys 2022

Lisätietoja:
Kari Mattila
toimisto(a)seagolf.fi tai kari.mattila(a)seagolf.fi
0400 462 960

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista