Ajankohtaista toukokuulta

Rangekortit käytössä normaalisti

Huhtikuun lopulla esiintyneet ongelmat rangekorttien käytössä on saatu korjattua. Mikäli kortti ei toimi, varmista toimistolta, että uusi kausioikeus on ladattu kortille.

Rangen kausihinnat:

Kausioikeus 100e (henkilökohtainen)
Kausioikeus osakkaalle 0e (henkilökohtainen)

Range toimii kausikortin lisäksi poleteilla sekä lähimaksulla.

WiseGolf, tasoituspäivitykset

Olemme siirtyneet käyttämään WiseGolfin golfhallintaohjelmistoa. Voit varata peliajat kätevästi WiseGolfin sovelluksen kautta tai selaimella www.wisegolf.fi. Mikäli tunnusten kanssa on ongelmia, pyrimme neuvomaan toimistolla.

Kilpailukalenteri on edelleen NexGolfin-järjestelmässä, johon toimivat aiemmat tunnukset. Uusituilta kotisivuilta ja kilpailuilmoituksista on suorat linkit kilpailukalenteriin.

Tasoituskierrokset (harjoituskierros)
Suosittelemme syöttämään tasoituskierrokset jäsenkorttisovelluksen (ebirdie) kautta. Sovellus tarjoaa kahta eri vaihtoehtoa tuloksen syöttämiseen. Ebirdie-sovelluksen voi tarvittaessa ladata puhelimen sovelluskaupasta. Sovellus toimii jäsenkorttina.

Jäsenkortin latauspainike puhelimen sovelluskaupassa.

Jäsen- / tasoituskortti

Kentänhoito

Tiedotamme kentänhoidon ajankohtaisista asioista erillisessä kentänhoitoa koskevassa uutisessa (kotisivuilla kenttätietojen alla).

Kenttä on talvehtinut kohtalaisesti. Huhtikuun aikana on päästy kylvämään viheriöt ja tiipaikat. Väylien paikkokylvö käynnistyy tukokuun alkupuolella.

Puisto-kentälle asennetaan robotit toukokuun aikana. Robottien latausasemia varten on kaivettu kaapelioja, joka häiritsee hetken pelaamista paikoittain Puiston 9. ja 5. väylillä.

Aukioloajat

Toukokuun myötä klubitalon aukioloajat vakiintuvat. Saunat ovat käytössä klubitalon aukioloaikojen puitteissa. Löydät aukiolotiedot info-välilehden alta. Huomaathan, että mahdollisista päiväkohtaisista aukiolomuutoksista tiedotetaan pääasiassa klubitalolla ja sosiaalisessa mediassa.

Kultakortit

SGK:n kultakortit on avattu osakkaille, jotka ovat tilanneet kortin 30.4.2024 mennessä. Laskut kultakorteista lähtetään toukokuun aikana.