Ajankohtaista huhtikuulta, laskutukset käynnissä

Osakastiedotteessa mm. vastikkeen maksuvaihtoehdot ja aikataulut.

Jäsentiedotteessa on. jäsenyys ja greenfee-paketti.

Laskutukset

1Vastike- ja pelikausimaksut muodostuvat osakkeille Wiseen torstaina 18.4.2024. Ne tulevat sähköpostilla tai postitse torstaina 18.4. ja perjantain 19.4.2024 aikana. Pelioikeudet ovat normaalisti käytössä riippumatta vastikelaskujen eräpäivistä.

Jäsenmaksut muoduostuvat Wiseen pelaajatietoihin ja tulevat sähköpostiin viikonlopun 20.-21.4. ja alkuviikon 17. aikana. Jäsenkortit ovat avoinna normaalisti kaudelle 2024 riippumatta jäsenmaksun eräpäivästä.

Osakkeen pelioikeudet

Osakas voi itse ilmoittaa osakkeen pelioikeuden käytöstä kirjautumalla sisään kotisivujemme www.seagolf.fi ylälaidasta kirjaudu-painikkeesta. WiseGolf asettaa automaattisesti määritellyn greenfee-hinnan jokaiselle pelajalle, jolla ei ole tiedoissa pelioikeutta päällä. Toimisto poistaa kaikki turhat maksut automaattisesti paikan päällä.

Tunnus on jäsennumero (ei mitään muuta) ja salasana oletusmuodossa MaMe11 (Matti Meikäläinen, synt. 11.5.1950). Mikäli kirjautuminen ei onnistu, valitse muuta salasana, jolloin yläkenttään tulee syöttää sähköposti, johon salasanan muutoslinkki lähetetään.

Osakas tai pelioikeudenhaltija, joka ei ole Rönnäsin jäsen, voi kirjautua joko omilla kotiseuratunnuksillaan (jos WiseGolf-kenttä) tai valitsemalla kotisivuiltamme kirjaudu painikkeen vierestä "rekisteröidy-painikkeen. Ohjelma tunnistaa tämän jälkeen pelaajan ja osaa ydistää osakkuuden ja pelioikeudet.

Autamme mielellämme krijautumisongelmissa paikan päällä. Valitsethan sopivan rauhallisen ajan tälle.

Kirjaudu painike kotisivuilla.