Wilson Staff Scramble la 14.4. Rönnäsissä

Hei,

 

Tervetuloa pelaamaan Rönnäsiin Wilson Staff Scrambleä lauantaina 14.4.2018. Lähtölista on julkaistu osoitteessa http://seagolf.fi/kilpailut/kilpailukalenteri/. Katso ajankohtaiset kenttäkuvat tästä http://seagolf.fi/wilson-staff-scramble-la-14-4-ronnasissa/.

Golftoimisto ja ravintola aukeavat aamulla klo 07.30. Ravintolassa tarjolla virvokkeita ja pientä purtavaa (mm. grillimakkaraa).

 

Kilpailumaksut:

50e vieras

20e pelioikeuden haltija

Kilpailumaksu sisältää keittolounaan kahvilla sekä vapaan rangen. Rangella on ”palloavain” valmiina. Lounas tarjoillaan iltapäivän lähtöön osallistuville ennen kierrosta.

 

Toivomme, että kilpailumaksut hoidetaan kootusti/ pari. Käteisellä maksettaessa mielellään tasaraha.

Kilpailussa palkitaan 5 parasta nettotulosta sekä 3 parasta scr-tulosta.

 

Pelinopeus: toivomme jokaisen ryhmän pitävän oma-aloitteisesti huolta siitä, ettei edellä olevaan ryhmään jää ylimääräistä väliä. Kentällä on valvoja.


Pelimuoto ja sarjat

Tasoituksellinen scramble 2 hlön joukkuein. Joukkuetasoitus: pelaajien tasoituksien (slopet) summa x 0,25. Joukkuetasoitus ei voi olla suurempi kuin paremman pelaajan henkilökohtainen tasoitus x 2.

HUOM! Joukkueen molemmilta pelaajilta tulee valita vähintään 6 avausta!

70v-täyttäneet miehet voivat halutessaan pelata punaisilta, jolloin slopetasoitus lasketaan valitun tiin mukaan.

Scramblesääntöjä Rönnäsissä:

– Mikäli ensin putannut puttaa aivan reiän viereen, voi puttaaja napauttaa pallon reikään ilman, että toisen puttaajan lyöntioikeus menee. Pallo tulee merkitä.

– Viheriöllä valittu pallo voidaan merkata suoraan esimerkiksi putterin lavan verran oikealle tai vasemmalle eli merkkaus tehdään vain kertaalleen ja molemmat lyövät mahdollisimman tarkasti samasta paikasta.

– Joukkueen jäsenet voivat neuvotella muun muassa kallistuksista ja viheriön nopeudesta sekä antaa toisilleen neuvoja. Saman joukkueen pelaaja voi seistä putin aikana puttilinjan takana.

– Pallon paikka ei droppauksessa tai asetuksessa saa parantua (karheikosta semiraffiin tai väylälle, esteestä pois jne.)

 

Kenttäolosuhteista

– Siirtosääntö on voimassa leikatulla alueella (väylä, semiraffi, raffi, ei metsässä). Pallon saa leikatulla alueella asettaa suoraan ilman droppia. Siirtosääntö mailan mitta. Dropatessa pallo tulee pudottaa max mailan mitan päähän alkuperäisestä pallosta. Mikäli pallo ei kahden pudotuksen jälkeen pysy mailan mitan säteellä, tulee pallo asettaa siihen kohtaan, johon sitä pudotettiin.

– Viheriöillä siirtosääntö pallon mitta.

– Hiekkaesteessä siirtosääntö mailan mitta.

– Kentällä on jonkin verran tilapäistä vettä/ lunta, josta toimitaan ko. säännön mukaisesti. Mikäli hiekkaesteessä on vettä/ lunta, tulee joukkueen ensisijaisesti pelata hiekkaesteestä, mikäli tämä on mahdollista ilman, että vapaudutaan lähemmäs lippua. Jos hiekkaeste on täynnä vettä/ lunta tai em. vapautuminen ei onnistu, voidaan hiekkaesteestä vapautua ilman rangaistusta lähimpään mahdolliseen paikkaan, josta mailan mitta.

– Omaan alastulojälkeen uponneen pallon saa rangaistuksetta nostaa, puhdistaa ja dropata koko pelialueella.

– 1. ja 4. väylän välistä vesiestettä kunnostetaan. Tällä alueella kaikista työkoneiden tai kunnostustyöhön liittyvistä jäljistä saa vapautua rangaistuksetta.

– Väylälle 15. rakennetaan uusia väyläbunkkereita. Näistä ensimmäinen (lähempänä tiitä) on vielä kesken, eikä este ole käytössä (merkitty sinisellä tolpalla). Rakennustyön alaiselta alueelta (myös koneen jäljet) saa vapautua rangaistuksetta.

– Väylällä 18. viheriön pelilinjassa oikealla ensimmäisenä oleva viheriöbunkkeri on kunnostuksen alla, eikä se ole vielä käytössä (merkitty sinisellä tolpalla). Rakennustyön alaiselta alueelta (myös koneen jäljet) saa vapautua rangaistuksetta.

– Kenttä on olosuhteisiin nähden kuiva ja golfkengillä selviää. Kärryt ovat käytössä.

 

 

 


Kauden perinteinen avauskilpailu Rönnäsissä. Lue kutsu alla olevasta liitteestä ja ilmoittaudu mukaan.

Kilpailu toteutetaan kahtena yhteislähtönä. Aamun yhteislähtö klo 09.00 ja toinen klo 14.00 alkaen.

Voit toivoa lähtöä joko aamun tai iltapäivän yhteislähtöön.

Kenttä: Sea Golf Rönnäs – Meri.

 

KILPAILUMAKSUT
Pelioikeuden haltijat: 20e
Vieraspelaajat: aikuinen 50e/ juniori 35e.
Kertapelioikeuden käyttäjät: kertapelioikeus +30e.

Kilpailumaksu sisältää lounaan.

Ilmoittaudu keskiviikkoon 11.4. klo 16 mennessä:
toimisto(a)seagolf.fi
020 786 2696

Wilson Staff scramble huhtikuu 2018

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista, Kilpailutoimikunta