Vastikelaskutus käynnissä

Osakastiedote kevät 2017

Yhtiön vastikelaskut lähetetään 17.2.-24.2.2017.

Oy Sea Golf Ab:n varsinainen yhtiökokous
Varsinainen yhtiökokous päätti 14.2.2017 maksuista seuraavaa:

Hoitovastike 325e/ pelioikeus. Hoitovastike maksetaan käytöstä riippumatta.

Pelikausimaksu 325e/ pelioikeus. Pelikausimaksun maksavat ne osakkaat, jotka käyttävät osakkeen pelioikeutta pelaamiseen (oma käyttö, vuokraus tai liput).

Kokonaismaksu normaalisti pelaavalla osakkaalla on siis 650e. Kaikki hinnat sis. alv 10.

Laskutiedustelut laskutus@seagolf.fi tai Kari Mattila/ 0400 462 960.
Osoite- ja yhteystietomuutokset osoitteeseen toimisto@seagolf.fi.

Pelioikeusilmoitus
Voit ilmoittaa osakkeen käytöstä entiseen tapaan toimistolle joko sähköpostilla tai täyttämällä kotisivuilta löytyvät lomakkeen ”pelioikeusilmoitus”. Kertapelioikeuskäytännöt jatkuvat ennallaan, eli osakas voi valita joko 20 kerran kertapelioikeuskortin tai irtoliput (20kpl). Irtolipuista maksetaan 5e/ lippu ne lunastettaessa, eli 20 x 5e = 100e (sis alv). Käyttöohjeet on ilmoitettu pelioikeussäännöissä.

Pelioikeus pooli poistuu käytöstä
Aikaisempina vuosina käytössä ollut, yhtiön osakkaille tarjoama vuokrauspalvelu pelioikeuspooli, poistuu käytöstä maksutasojen myötä. Nyt osakas, jolla ei ole käyttöä pelioikeudelle, voi maksaa ainoastaan hoitovastikkeen.

Harjoittelu
Osakkaalla on edelliskauden tapaan mahdollisuus hankkia kauden henkilökohtainen käyttöoikeus rangelle 50e hintaan. Vuokrapelaajalle vastaava käyttöoikeus maksaa 100e. Lue lisää kotisivuilta. Lunastaessaan kausioikeuden osakas sitoutuu noudattamaan kortin käyttösääntöjä.

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista