Tulossa kierrokselle Rönnäsiin- lue tämä ohje ennen pelaamista

Pelaamaan Rönnäsiin?

Tutustuthan alla olevaan ohjeeseen ja Rönnäsin käytäntöihin ennen kierroksen aloittamista.

Olemme joutuneet tekemään lukuisia muutoksia kentän normaalipalveluihin koronaviruksesta johtuen. Suurin osa tämän hetken käytännöistä on Golfliiton kentille antamia ohjeita ja käytössä yleisesti kotimaan kentillä. Tähän uutiseen on koottu lyhyesti tärkeimpiä asioita. Voit lukea lisää palveluista ja käytännöistä kotisivujemme uutisista.

Kenttätilanteesta ilmoitetaan erillisessä uutisessa kotisivuilla päivittäin.

Klubitalo on avoinna. Huom. max 4 henkeä sisälle kerrallaan. Puhelin 020 786 2696 ja sähköposti toimisto(a)seagolf.fi palvelevat normaalisti.

Kierroksen maksaminen tapahtuu joko toimistolle ennen kierrosta tai toimiston ollessa kiinni kotisivujen ohjeen mukaisesti. Helpoimmin hoidat maksun suoraan golfyhtiön tilille tai ajanvaauksen yhteydessä Teetime.fi-palvelussa. Hinnasto

Ravintola palvelee pelaajatilanteen mukaan kioskimyynti-mallilla sisätiloissa. Huom. max 4 henkeä sisälle kerrallaan.

WC-tilat ja käsienpesupaikat löytyvät sisältä klubitalololta sekä alakerrasta bägivarastosta (käynti ulkokautta). Bägivaraston WC-tilat ovat käytössä myös illalla.

Pelaaminen

Range on käytössä ja toimii mm. lähimaksulla. Käytäthän mahdollisuuksien mukaan esim. omaa kangaskassia pallojen kuljettamiseen lyöntilaueelle.

Lainakärryt on poistettu toistaiseksi käytöstä.

Lipputankoja ei tule poistaa pelaamisen yhteydessä lainkaan paikaltaan.

Haravat, pallopesurit jne on poistettu kentältä. Roskikset, joiden kannet on saatu ”lukittua” avoimiksi, ovat käytössä. Muilta osin roskikset on poistettu tai suljettu.

Käytössä on 3 hengen lähtöryhmät ja 8 minuutin lähtövälit.

Noudatathan tarkasti turvallisen pelaamisen ohjeita ja huomioit riittävän etäisyyden myös parkkialueella, rangella tai odottaessasi lyöntivuoroa tiipaikalla.

 

Kierroksen maksaminen toimiston ollessa kiinni

Lue ilmoittautumis- ja maksuohje kotisivuilta. Helpoimmin hoidat maksamisen suoraan golfyhtiön tilille:
Oy Sea Golf Ab, Fi55 1124 3000 2081 68, Nordea. Kirjoita viestikenttään nimet, pelipäivä ja lähtöaika.

– Suoraan NexGolfin kautta ajanvarauksen yhteydessä (www.teetime.fi).
– Kotisivujemme verkkokaupan kautta hankkimalla ajankohtaisen greenfeen www.seagolf.fi.
– Käteisellä klubitalon seinässä olevaan postilaatikkoon. Kirjoita kuoreen nimesi ja pelipäivä.
– Lähetä tietosi ja pelipäivä sähköpostitse osoitteeseen toimisto(a)seagolf.fi. Lähetämme paluupostissa maksuohjeen.

Pyydämme pelaajia huomioimaan valtiovallan ja Golflliiton antamat ohjeistukset koskien golfin pelaamista.
1. Ethän tule golfkentän alueelle kipeänä tai jos olet matkustamisen vuoksi karanteenissa. Vaikkakin liikkuminen on suositeltavaa karanteenista huolimatta, tulee se tehdä ilman kontaktia toisiin ihmisiin.
2. Riskiryhmiin kuuluville suositellaan erityistä varovaisuutta. Lähtöajan voi kaikkina aikoina sulkea ulkopuolisilta ja tarvittaessa ilmoittautumisen voi hoitaa sähköisesti tai puhelimitse asioimatta klubilla lainkaan. Valtioneuvosto on julkaissut ohjeita riskiryhmiin kuuluville koskien Koronavirusta. Lue ohjeet täältä Valtioneuvoston ohjeet
3. Annetaan toisille ryhmille rauha. Samalla tiipaikalle ei tule mennä kerrallaan kuin vuorossa oleva ryhmä.
4. Suosituksena on pitää lipputanko paikallaan koko ajan. Haravat, roskikset ja pallopesurit on poistettu käytöstä. Lainakärryt on poistettu käytöstä.
5. Suosittelemme ottamaan lyhyet putit ”annettuina”, jolloin ylimääristä koskemista lipputankoon tulee mahdollisimman vähän.
6. WC-tilat ja käsienpesupaikat löytyvät bägivarastosta. Varastoon kerrallaan vain max 4 henkeä.
7. Rangella tulee pitää vähintään 2 metrin etäisyys toiseen pelaajaan koko harjoittelun ajan. Pyri kantamaan pallot lyöntialueelle pitäen pallokorista kiinni käsineellä tai pallopyyhkeellä.
8. Kuppeihin on asennettu lisäkaulukset, jolloin pallo ei putoa enää kupin pohjalle, vaan sen voi nostaa ”pinnasta” koskematta kuppiin tai tankoon.
9. Lähtöt molemmilla kentillä 3 hengen ryhmissä. Huomioithan, että voit käyttää myös yhdistelmäkenttää aamuisin (Meri 10-18 + Puisto). Varaa lähtö tällöin ”Meri 10-18 + Puisto”-kalenterista.

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista