Tilapäisiä paikallissääntöjä ja muuttuneita olosuhteita

Multakasat

Viheriöiden 3 ja 4 vasemmalla puolella olevilla kummuilla on myöhemmin tasattavaksi tarkoitettuja multakasoja, joista pelaaja saa vapautuksen ilman rangaistusta lähimpään paikkaan, jossa vapautuu haitasta, ei lähemmäs lippua.

Leikkuujätteet

Väylien vieressä ja myös viheriöiden läheisyydessä on leikkuujätekasoja, jotka on myöhemmin tarkoitus kuljettaa pois tai tasata. Näistä pelaaja saa vapautuksen, kuten edellä.

Sivuvesiesteet

Väylillä 1, 4, 11 ja 14 tehdyt vesiesteiden kunnostustyöt johtivat myös vesiesteen rajan siirtämiseen. Nyt vesiesteen rajaksi on merkitty vesiesteeseen upotetut pyöreät paalut, jotka on maalattu punaiseksi (sivueste). Vesiesteen raja on tulkittava kulkevaksi väylän puolella olevan tukilankun veden puoleisessa reunassa, jota ei kuitenkaan ole maalattu.

Jos pallo makaa tukilankkua vasten, voidaan tukilankku tulkita kiinteäksi haitaksi, josta pelaaja voi vapautua säännön 24-2 mukaisesti.

 

Huom. kuitenkin: vesiesteissä, mm. 2, 3, 12 ja 13 olevat kiviset tukimuurit ovat vesiesteessä, eivätkä siten anna vapautusta säännön 24-2 mukaan.

 

Mikäli sinulla on kysyttävää, niin vastaamme mielellämme.

 

Kari Mattila                                   Rami Holopainen

toiminnanjohtaja                       kapteeni

0400 462 960                                 044 5490 3232

kari.mattila@seagolf.fi            rami@holarion.fi

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista, Kentänhoito