Rönnäsin superkesä & klubitoimikunnan terveiset

Tänä vuonna vietetään Suomen 100-vuotista itsenäisyysjuhlaa, joten ajattelin ottaa sen huomioon myöskin tapahtumia miettiessäni.
Kuten tiedetään Suomessa on kasvanut erittäin kovatasoinen taiteilijakunta monella eri alalla. Muusikoita mm. kiertää jatkuvasti ympäri maailmaa niin rockin, klassisen muusikin kuin jazzin saralla. Tänä vuonna näemme joitakin heistä myös täällä Rönnäsissä.

 

Juhliminen aloitettiin avajaisilla 22.4., joissa yleisön pyynnöstä saatiin jälleen kerran nauttia The Diamondsin tiukasta menosta. The Second Rönnäs Jazz, teemana blues ja soul, siis musiikkilajit, joihin mm. jazz ja rock suurelta osin pohjautuvat. Takuuvarmaa menoa huippumuusikoiden soittamana. ”Tumppu” Kesälä (piano, kapellimestari, Bumtsi-Bum Seppo Hovin kanssa jne), Pekka Korhonen (basso, Riku Niemi bänd jne), Jari ”Heinä” Nieminen (bändeinä mm. Kirka, Kari Tapio jne), bändin kokoaja ehkä Suomen paras rumpali tällä hetkellä ”Keba” Kettunen (mukana myös viime vuonna) ja laulusolistina ihana Minna Lasanen. Varatkaa paikkanne ajoissa! Ja soitto alkaa raikamaan 3.6. klo 18.30. Illan päättää yllätysvieras bändeineen, siis Michael Idlax`s bänd klo 21.00 alkaen.

 

Kesäjuhlat vietetään heinäkuun kahdeksantena. Viime vuonnahan Velleri ja Päivi Mäkinen esittivät hienon ”Edith Piaf” produktion. Kuulin silloin, että täksi vuodeksi he ovat kokoamassa ohjelmaa liittyen Suomen 100-vuotisjuhlintaan. Esitys sisältää mm. lauluja, jotka tulivat tunnetuiksi sodan aikana ja sen jälkeen. Osa näistä olivat kiellettyjä niin radiossa kuin muutenkin julkisesti. Sodan jälkeenhän suomalainen viihde alkoi huikean nousun. Näiden vanhojen konkareiden lauluja ja heidän taustoja ja tarinoita saamme kuulla esityksessä nimeltä ” Suomiviihde
100-mittarissa”.

 

Ja syyskuussa 2.9. kajahtaa Kolmas Rönnäs goes to sixties. Ilta vietetään The Beatlesin musiikkia kuunnellen, joraten, muistellen ja ennen kaikkea nauttien. Tämän takaa Jiri Nikkinen & The Beatles Tribute Band. Siis kuten Velleri usein toteaa ”Näillä mennään” ja niin teemme mekin. Nauttikaamme ja iloitkaamme kesästä mm Rönnäsissä ja osallistukaa erilaisiin tapahtumiimme.
Ne tuovat takuun siitä, että jatkossakin saamme kokea hienoja hetkiä toistemme seurassa.

-Kari Laiho

Ilmoittautumiset toimistoon 020 786 26 96 tai ilmoittautumiset@seagolf.fi. Kaikki ovat tervetulleita!

 

Rönnäs Jazz/Soul/Blues -ilta 3.6.

Kesäjuhlat 8.7.

Rönnäs Goes to Sixties 2.9.

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista, Klubitoimikunta