Rönnäsin pari Kultainen Mestari-kilpailun voitoon Meri-Teijossa

Sea Golf Rönnäsin pari Sari ja Mika Ilmoniemi voittivat eilen sunnuntaina 20.9. pelatun SGKY:n Kultakorttipelaajille suunnatun parikilpailun finaalin Meri-Teijossa.

Sari ja Mika selviytyivät finaaliin voittamalla Rönnäsin karsinnan syyskuun alussa.

Tulokset:
1. Sari ja Mika Ilmoneimi, SGR. Yhteispisteet 71.
2. Tapani Tähkävuori ja Pekka Asomäki, KGV
3. Olli Valkama ja Jouni Varjonen, TGK

Voittajien pelikertomus:

”Moikka,

tässä olisi vähän niistä fiiliksistä Meri-Teijon reissusta.

Oli hyvä että lähdimme reissuun jo lauantaina koska Sari ei ollut käynyt kertaakaan Meri-Teijossa pelaamassa ja minäkin vain ohimennen neljä vuotta sitten.

Lauantaina pelasimme kierroksen ja sen perusteella ei tarvinnut paljon kovia tuloksia odotella J. Kenttä oli todella märkä ja griinit niin hitaat että palloa piti ihan LYÖDÄ.

Lauantaina vielä tuulikin aika lailla. Merkitsimme muistiin kierrokselta muutaman väylän, jolla ei kannattanut draiveria käyttää vaikka kyseessä olisikin ollut pitkä väylä.

Väylät olivat yleisesti ottaen melko pitkiä ja väylän ruoho oli jätetty yllättävän pitkäksi, joten jos sattui matala lyönti tulemaan, se tasan varmasti jäi siihen paikkaan. Oli todella hyvä että käytiin treenikierros ennen sunnuntain kilpailua sillä muuten olisimme olettaneet kentältä aivan muuta.

Sitten kisa aamuna keli olikin parantunut lauantaista, tuuli tyyntynyt ja aurinko tullut esiin. Paikalle saavuimme jo tuntia ennen ja jo silloin range oli täynnä pelaajia, oli aistittavissa että tämä kisa otettiin vakavissaan. Rangella käynti ei vielä lupaillut päivän pelissä onnistumista. Edellisen päivän puttailu-kokemuksesta viisastuneina, käytimme ison osan lämmittelystä puttigriinillä, meidän onneksemme se kuin myös peli griinit olivat aamulla ajettu ja ne vastasivat meidän oman kentän griinien nopeuksia.

Tutustuimme ennen peliä yhteen pelipariskuntaan, Ilkka ja Hilkka Nurmijärveltä jonka kanssa vaihdoimme kuulumisia ja taustatietoja Kultainen mestari finaalista. Ja kuin sattumaa, meidät olikin arvottu samaan peliryhmään ja täytyy myöntää että parempi tuuri ei olisi peliseuran kohdalla voinut käydä, tosi mukava pariskunta ja se vaikutti myönteisesti päivän fiilikseen.

Sarin tasoituskorttiin oli tullut pieni kirjoitusvirhe, nimeksi oli laitettu Iloniemi, päätimme että nimi on enne, tänään pelataankin puhtaasti ilon kauttaJ.

Sovimme eilisen harjoituskierroksen jälkeen että pelaisimme kisan kerrankin järjellä ja maltilla. Ob:t, ojat ja vesiesteet oli tarjolla meidän mitoille monilla väylillä. Pallo piti vain saada lentämään korkealla ilmassa koska rulleista ei ollut tietoakaan. Sari pelasi tosi tasaista peliä koko päivän ja hänen tuloksensa lopulta tuli hyvällä puttipäivällä, vain yksi kolmen putin setti J.

Itse sorruin kolmella väylällä yrittämään liian rohkeaa linjaa ja nollathan niistä rapsahti. Kisan jälkeen olimme siinä uskossa että olemme jossain kympin sakissa, kun kuulimme ruokapöydässä pelaajien tuloksia 35-42 pisteen välillä.

Sitten alkoi palkintojenjako järjestäjien puheineen. Palkintoja jaettiin pelkillä nimillä, yleisön pyynnöistä huolimatta, tuloksia ei kerrottu vaan tarkoituksella pimitettiin. He kertoivat vain kuinka kisa oli ollut äärimmäisen tasainen ja voittajan ja kakkosien välillä jouduttiin tarkastamaan slopet.

Kolmoset ja kakkoset saivat palkinnot ja jäivät odottamaan eteen kuvauksia varten. Sitten kuuluttaja kuulutti että ensi vuoden Kultainen Mestari kisa palataan Rönnäsissa ja voittajat on Ilmoniemet. Meni siinä kalasoppa minulta väärään kurkkuun, mitä ihmettä??!! . Pisteet olivat menneet niin ristiin että Sarin kakkostila ja minun 18. sija riitti kokonaiskisan voittoon. Täysi yllätys meille! Sari piti kiitospuheen koska olin vielä niin ällikällä lyötynä. Olimme niin pihalla että unohdimme kiittää pelikavereitamme mukavasta päivästä.

Mutta oli mukava viikonloppu Meri-Teijossa. (Oli koko reissu A-luokan matka kun saatiin nuoriso hoitoon maailmalle)

Terkuin, Sari ja Mika”

Rönnäs onnittelee voittajaparia. Samalla Rönnäs sai kilpailun järjestettävkseen ensi vuonna perinteen mukaisesti.

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista