Reikäpelimestaruus 2019 – SCR-sarjan viikonloppu käynnissä

Reikäpelimestaruuskilpailun SCR-sarjan ensimmäinen päivä on takana. 16 pelaajasta on jäljellä 4, jotka aloittavat sunnuntaina mitalipelien ratratkasiut klo 08.00 alkaen.

Löydät kaavion ja tulokset alla olevasta linkistä.

Sunnuntain välierät:
08:00: Patrik Martas/ Benny Högström
08:10: Ali Grönqvist/ Alex Lundberg


 

HCP-sarjan reikäpelikaavio on julkaistu. Kaavion ylälaidassa on ilmoitettu päivämäärä, johon mennessä peli tulee pelata.

Saat kaavion esille kilpailukalenterista valitsemalla kilpailun kohdalta ”sarjat” ja sieltä oikean kaavion.

HCP-sarjan kaavio

SCR-sarjaan ilmoittautui 24 pelaajaa. Viikonlopun (27.-28.7.) kaavioon  mahtuu 16, joten yksi karsintakierros pelataan. Kaavio on julkaistu kilpailukalenterissa reikäpelikilpailun 1.6. kohdalla.

SCR-sarjan viikonlopun aikataulut

 

 


Ilmoittautuminen Rönnäsin reikäpelimestaruuskilpailuun on käynnissä.

HCP-sarjan kaaviot julkaistaan 3.6, jonka jälkeen ensimmäiset pelit aloitetaan. HCP-sarja pelataan perinteisesti 3/4 tasoituksin.

HCP-sarjan pelataan keltaisilta (miehet) ja punaisilta (naiset) tiipaikoilta. 70v-täyttäneet miehet voivat halutessaan pelata siniltä tai punaisilta, jolloin pelitasoitus katsotaan valitun tiipaikan mukaan.

SCR-sarjan ilmoittautuminen tapahtuu samaan kilpailupohjaan kuin HCP-sarjan, mutta SCR-sarjan osalta kokeillaan kaudella 2019 kilpailun pelaamista yhtenä viikonloppuna 27.-28.7.2019. Mikäli ilmoittautuneita on SCR-sarjaan enenmmän kuin 16, pelataan yksi kierros jo aiemmin kesän aikana. Viikonloppuna pelataan siten, että lauantaina 27.7. pelataan ensin aamukierros, jonka voittajat (8 pelaajaa) pelaavat iltapäivällä toisen kierroksen. Sunnuntaille jää jäljelle 4 pelaajaa, jotka ensin aamukierroksella ratkaisevat sijoista 1-2 ja 3-4 pelaavat. Finaalipelit pelataan sunnuntai-iltapäivänä.

SCR-sarja pelataan valkoisilta/ sinisiltä tiipaikoilta.

Kilpailumaksu 15 €.

Ilmoittautumiset 2.6.2019  mennessä toimistolle 020 786 26 96, suoraan NexGolfiin tai toimisto(a)seagolf.fi.

Mestaruusinfo

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista, Kilpailutoimikunta