Puisto-kentällä tapahtuu

Viikon 20. aikana on aloitettu Puiston väylän 8. vesiesteen laudoittaminen. Este puhdistettiin kaislasta jo syksyllä 2018.
Laidoitustyö valmistuu lähipäivinä, jonka jälkeen reunoille ajetaan vielä kasvualustaa.

Myöhemmin kesällä levitetään samaisen 8. väylän aloituslyöntipaikan taakse ajettua massaa, josta rakennetaan syskyn aikana tai keväällä 2020 väylälle uusi lyöntipaikka. Uusi aloituspaikka lisää väylän pituutta keltaisilta noin 40m.

Puistoon Par 3-kenttä
Touko-kesäkuun aikana rakennetaan Puiston sisälle par 3-kenttä hyödyntäen jo olemassa olevia par 3 väyliä ja viheriöalueita. Uusia tiipaikkoja tulee yhteensä 6. Tiipaikat rakennetaan siten, että väylien mitat tulevat olemaan noin 80-150m. Tiipaikat sijoittuvat väylien laidoille.

Kenttää on tarkoitus hyödyntää aloittaville pelaajille tarjottavana vaihtoehtona sekä pay & play-kenttänä. Samalla se kuitenkin tarjoaa hienon vaihtoehdon myös aktiivipelaajalle. Tiipaikat rakennetaan ruohosta ja niiden yhteyteen lisätään tarvittaessa myöhemmin lyöntimatto.

Par 3-kentälle lasketaan slopearvot. Se on myös tasoituskelpoinen suuremmille tasoituksille. Näistä tiedotetaan myöhemmin.

Tiipaikkojen rakentamistyö ei aiheuta keskeytyksiä Puiston pelaamisessa.

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista, Kentänhoito