PROJENNI SUMMER SCRAMBLE 2023 by Grand Hyatt La Manga Club Golf & Spa

KILPAILUKUTSU

Projenni Summer Scramble by Grand Hyatt La Manga Club Golf & Spa on joukkuekilpailu kaksihenkisin joukkuein. Kilpailussa on yhteislähtö klo 10.00 ja tarvittaessa klo 10.10. Miehet ja naiset pelaavat samassa sarjassa. Pelimuotona on perinteinen 18 reiän scramble, jossa molemmat pelaavat omaa palloa ja valitsevat aina paremman paikan, josta jatketaan.

Pelaajien suurin sallittu tasoitus on 36.0 + kenttäkohtainen slope. Joukkue saa käyttöönsä 25 % pelaajien yhteenlasketusta slopesta. Joukkueen pelitasoitus ei voi kuitenkaan olla suurempi kuin tasoitukseltaan paremman pelaajan tasoitus on.

Miehet pelaavat iästä riippumatta keltaiselta tai vastaavalta tiiltä ja naiset punaiselta.

Kilpailussa on kaksi erikoiskilpailua: Lähimmäksi lippua ja pisin avaus.

Palkinnot:
HCP-sarjan kuusi (6) parasta paria palkitaan laadukkailla espanjalaisilla tuotepalkinnoilla sekä erikoiskilpailujen voittajat. Lisäksi palkitaan aina päivän paras lady-pari sekä parhaan lyöntipelituloksen tehnyt joukkue.

Arvonta: Kaikkien eri kilpailujen osallistujien ja palkintojenjaossa paikalla olevien kesken arvotaan pääpalkintona uuden Grand Hyatt La Manga Club Golf & Span lahjakortti kahdelle hengelle sisältäen 7 vrk majoituksen kahden hengen huoneessa puffet-aamiaisella ja 5 x greenfee South, North ja West kentille. Kaikkiaan arvomme siis kiertueen aikana kolme 2-hengen lahjakorttia. Lahjakortti on voimassa talvikaudella 2023-2024 aikavälillä 1.11.2023-23.3.2024. Lahjakortti on henkilökohtainen ja voittajat voivat halutessaan luovuttaa lahjakortin kolmansille osapuolille. Lisäksi arvomme perinteiseen tapaan lukuisia muita tuotepalkintoja. Kilpailuinfo on paikan päällä 30 minuuttia ennen lähtöä. Kilpailun jälkeen ennen palkintojenjakoa on kisamaksuun kuuluva lounas.

Osallistujien maksimimäärät ovat:
Kalajoki 72 paria, Jyväskylä 36 paria ja Rönnäs 72 paria.

Kilpailumaksut ja ilmoittautuminen:
Kalajoki 65€/hlö ja pelioikeuden omaavat 40€.
Jyväskylä 60€/hlö ja pelioikeuden omaavat 35€.
Sea Golf Rönnäs 55€ ja pelioikeuden omaavat 35€.

Kaikkiin kilpailuihin ilmoittaudutaan 12.6. alkaen suoraan ko. kentän caddiemasterille.

Osallistuminen vahvistuu vasta kun kilpailumaksu on maksettu. Mikäli pelaaja joutuu perumaan osallistumisensa, palautetaan kilpailumaksu kokonaisuudessaan takaisin pelaajan ilmoittavalle pankkitilille.

Kilpailun johtajana toimii Jarkko Jolkkonen +34693252207 tai jarkko@projenni. Hän antaa tarvittaessa lisätietoja.

Tervetuloa mukaan!

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista, Kilpailutoimikunta