Projenni Senior Tour nyt historiaa

Upeat seitsemän vuotta ovat nyt historiaa

 

7 vuotta, 30 kilpailua, yli 2600 pelikierrosta. Mitä ne nämä luvut ovat?

Komeita lukuja, jotka ME teimme yhdessä. Ketkä ME?

No, tietenkin Projenni Senior Tourin seniori- ja veteraanigolfarit.

 

Kun keväällä 2014 mietimme silloisen Kullo Golfin toimarin Hiltusen Antin kanssa uusia kisakuvioita, niin heitin esiin useampiosaisen turnauksen Itä-Uudenmaan varttuneimmille golfareille. Neliosaiseen turnaukseen pyysimme kumppaniksi Rönnäs golfia, joka oli heti innolla mukana.

Kaksi kisaa keväällä ja kaksi kisaa syksyllä. Siinä raamit ja Itä-Uudemaan seniorikisa oli syntynyt.

 

Vastaanotto senioreiden ja veteraanien kisaa kohtaa oli heti suuri. Tälle oli selvästi tarvetta. Ja kun tourin nimi vaihtui toisena vuonna Projenni Senior Touriksi ja palkintopöytään lisättiin Espanjan golfmatkoja, niin osanttolista kasvoi nopeasti lähes sataan joka osakilpailussa. Näin päästiin nopeasti vuosittain yli 350 kisasuoritukseen.

 

Eikä pelaajia tarvinnut paljon houkutella mukaan kisoihimme. Jo talvella hyvissä ajoin kyseltiin seuraavan kesän kilpailuista. Kun kevään ensimmäisiin osakilpailuhin Kullooseen kokoonnuttiin, niin mahtavaa oli se tuttujen tapaamisen iloisuus. Eikä kenelläkään ollut kiire kisan jälkeen suoraan kotimatkalle, vaan äänekkään puhesorinan täyttämän ruokailun jälkeen aloitettiin purkamaan runsasta palkintosatoa.

 

Tietysti parhaiten onnistuneet palkittiin runsaasti, mutta suuret määrät arvontapalkintoja antoi isolle joukolle mukavasti voitonhuumaa. Korkeimmilleen jännitys nousi viimeisenä aina arvotun Espanjan golfpaketin arvonnassa.

 

Näiden seitsemän vuoden aikana  koko tapahtuman suosio kasvoi tasaisesti ja parhaiten siihen vaikuttivat itse pelaajamme. Kun kerran oli ollut mukavaa olla mukana, niin tultiin mielellään toistenkin. Siksi voinemme sanoa, että ME kaikki teimme kisailuistamme todella hienoja tapahtumia.

 

Ei ollut aivan helppoa ilmoittaa tämän kauden viimeisen osakilpailun jälkeen Kulloossa, että tämä oli tässä. Tunsin kiitollisuutta siitä, että Te kaikki seniorit ja veteraanit osoititte viihtyneenne hienoissa kisailuissamme. Tunsin, ettei suuren työmäärän hoitaminen ollut mennyt hukkaan.

 

Mutta kun tuota ikääkin remppoineen on kertynyt jo reippaasti eikä ilmapiiri kaikilta osin ollut enää entisenlainen, niin jatkossa on jonkun toisen aika tarttua työsarkaan. Sitä riittää kyllä

 

Joten kerran vielä. Kiitos menneistä vuosista. Ne ovat olleet yhdessä koettuna todella hienoja.

 

Kiitos/Seppo Jolkkonen

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista