Pelaaja Ensin –tyytyväisyyskysely

Hyvät pelaajat,

 

Pyrkimyksenämme on jatkuvasti kehittää Rönnäsin golfyhteisöä. Siksi olemme pelaajiemme edun vuoksi päättäneet jatkaa yhteistyötä yhteistyön Suomen Golfliiton ja heidän projektikumppaninsa Players1st kanssa.

”Pelaaja Ensin” –tyytyväisyyskysely antaa meille mahdollisuuden hyödyntää kokemuksianne golfyhteisössämme ja seurata kehitystämme.

Haluamme edelleen parantaa tietämystämme niistä olosuhteista ja tekijöistä, jotka vaikuttavat pelaajiemme kokemuksiin. Tämä tieto antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää golfyhteisöämme sellaiseksi, että sinä pelaajana olet etusijalla ja saat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Kyselyn teknisestä toteutuksesta vastaa Golfliiton projektikumppani, tanskalainen Raw Milk.

 

Vastaukset käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietoja käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen eikä niitä anneta eteenpäin muille osapuolille.

 

Tulette saamaan tämän vuoden aikana kyselykutsun sähköpostiinne, johon lämpimästi toivomme vastaavanne. Kukin täysi-ikäinen jäsen tulee saamaan yhden kyselykutsun kauden aikana. Kyselykutsut on lähetetty heinäkuun 24. päivä. Vastaathan kyselyyn.

Rönnäsin kenttää pidettiin vieraspelaajien osalta Uudenmaan ykkösenä, kun kyselyn kauden alkupuoliskon tulokset julkaistiin.

 

Ystävällisin terveisin,

Kari Mattila/ Sea Golf Rönnäs

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista