Pelaa alle ikäsi – Juhlavuoden 2014 kestävä haastekilpailu

Pelaa alle ikäsi – Juhlavuoden 2014 kestävä haastekilpailu

Suomessa on tiettävästi alle kymmenen pelaajaa, jotka ovat pelanneet alle ikänsä, so. kierroksen bruttotulos on pienempi kuin pelaajan ikä.

Kaikki rönnäsläiset haastetaankin nyt 25-vuotisjuhlavuotena tavoittelemaan tuota merkittävää tulosta (sorry alle viisikymppiset, tämä ei taida olla teidän juttu!).

Kilpailuaika on 30.4. – 4.10. eli Vappuaatosta päättäjäispäivään. Tulokseksi hyväksytään minkä tahansa lyöntipelikilpailun tai virallisen harjoituskierroksen tulos. Kukin pelaaja saa pelata ikänsä ja sukupolvensa sallimalta teeltä.

Esimerkkejä: Jos pelaajan bruttolyöntitulos on 74 ja ikä 55, on kilpailutulos 19. Jos pelaajan bruttotulos on 92 ja ikä 68, on kilpailutulos 24.

Tulosseuranta: Jätä allekirjoitettuun tuloskorttiin ja omaan, pelipäivän ikääsi perustuva tulos alussa toimistolle, myöhemmin suoraan päivitettyyn klubikansioon. Kun kymmenen ensimmäistä tulosta on ilmoitettu, julkaistaan Top Ten –lista, jossa näkyy vain kilpailutulos, ei muuta.

Kilpailutuloksen voi jättää aina kun uusi tulos mahtuu sen hetkiseen Top Ten –luetteloon. Kukin pelaaja on mukana vain parhaalla tuloksellaan, so. kellään ei voi olla ”kaksoisjohtoa”, eikä muutenkaan kahta tulosta samassa sarjassa.

Sarjat, kilpailumaksu ja palkinnot: Kilpailussa on vain kaksi sarjaa: Meri ja Puisto. Kaikki voivat osallistua molempiin sarjoihin. Kilpailu koskee vain SGR:n jäseniä. Kilpailumaksua ei ole, mutta voittajat tullaan noteeraamaan päättäjäisissä ja SGR:n jäsenlehdessä. Miinusmerkkiset tulokset tultaneen huomioimaan valtakunnankin medioissa. Ainakin tarjotaan!

Tervetuloa kilpailuun, jossa senioreilla ja veteraaneilla on ikänsä puolesta etulyöntiasema – muilla vetreytensä!

Klubitoimikunta

Tulokset Puisto-kenttä

Kurt Sundholm 14
Seppo Salo 19
Raimo Holopainen 19

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista