Onnistunut kesäpäivän tapahtuma

Onnistunut kesäpäivän tapahtuma 2015

Tämän kauden Kesäpäivän tapahtumaa saatiin viettää poikkeuksellisessa lämpörakosessa, sillä niin aamun kisaa kuin myös illan juhlatapahtumaa Merisalissa lämmitti kesäpäivän aurinko todella mukavasti.

Itse kisassa oli pelaajia kaikkiaan 74. Tulostaso oli kova, sillä normituloksella 36 pistettä sijoittui vasta 8-12:ksi. Voittokolmikko Christer Wicklund, Jaakko Kalela ja Jyrki Saranko pelasivat kaikki 39 pistettä, seuraava kolmikko Seppo Salo, Erkki Stenberg ja Marko Clever 38 pistettä ja vielä seitsemänneksi tullut Tarja Salo 37 pistettä. Kaikki tulokset ovat kotisivuilla.

Kesäpäivän iltatapahtuma oli Merisalissa, jossa palkintojenjaon jälkeen nautittiin maittava illallinen hanurimusiikin säestyksellä. Yhteislaulun vetämistä ja tanssimusisointia hoiteli aiemmista vuosista tuttu muusikko Velleri. Illan muusta viihteellisestä osuudesta vastasivat Jaana ja Kari Laiho ja jo Mikon vintin ajoilta tuttu Stand Up –koomikko Ida Grönlund. Illan aikana nautittiin tämän kesän harvinaisesta herkusta; auringon lämmöstä ja valosta. Niinpä ilta jatkuikin terassilla, jossa Velleri viihdytti klubilaisia kesäisellä musisoinnilla. Iltatilaisuudessa oli kuutisenkymmentä osallistujaa.

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista