Oletko jo muuntanut osakkeesi E-osakkeeksi?

Osakkaille on lähetetty ohjeet ja tarvittavat muunto- ja merkintälomakkeet postitse vastikelaskun mukana helmikuun lopulla. Muunto- ja merkintälomakkeita löytyy myös toimistolta. Mikäli muunnat osakkeesi toimistolla ennen pelikierrosta, on tähän syytä varata hieman aikaa.

Lähetämme lähipäivinä sähköpostitse tiedon uusista osakenumeroista.

Huhtikuun loppuun mennessä E-osakkeita on muunnettu/ merkitty yhteensä lähes 600kpl.

________________________________________________________________

Yhtiökokous päätti hoitovastikkeeksi 600 €/ pelioikeus. Yhtiökokous päätti hyväksyä hallituksen esityksen yhtiöjärjestyksen muuttamisesta, sekä yhtiöjärjestyksen uuteen 4§:ään liittyvän muunto- ja merkintätarjouksen.

Yhtiön osakesarjat uuden yhtiöjärjestyksen mukaan: B-osake = 1 pelikausittain nimettä pelioikeus, ei pelilippu vaihtoehtoa. C-osake = 2 pelikausittain nimettävää pelioikeutta, ei pelilippu vaihtoehtoa. D-osake = 4 pelikausittain nimettävää pelioikeutta, ei pelilippu vaihtoehtoa. E-osake = 1 pelikausittain nimettävä pelioikeus tai enintään 20kpl kertapelioikeuksia. Osakas voi muuntaa osakkeensa uudeksi E-osakkeeksi maksutta. Muuntovaatimus ja mahdolliset merkintälistat on lähetetty osakkaille postitse perjantaina 18.2.2011.

Uusi yhtiöjärjestys on käytössä pelikaudella 2011.

Yhtiökokous päätti hyväksyä hallituksen esityksen yhtiökokoukselle valtuuttaa hallitus jatkamaan merkintäaikaa tarvittaessa. Uuden yhtiöjärjestyksen mukaan kokouskutu voidaan jatkossa lähettää osakkaille sähköpostitse. Ilmoita ajantasainen sähköpostiosoite Sea Golfin toimistolle.

Uuden yhtiöjärjestyksen mukaan painetut osakekirjat poistuvat käytöstä ja jatkossa osake-/ osakasluetteloa ylläpidetään sähköisesti.

Ilmoituksen osakkeesi käytöstä voit tehdä entiseen tapaan pelioikeusilmoituksella tai suoraan uusituilta kotisivuilta löytyvällä lomakkeella. (Huom uudet kotisivut avataan huhtikuun alussa.)

Uusi yhtiöjärjestys on rekisteröity PRH:ssa 9.3.2011.

Tiedustelut:

Kari Mattila Toimitusjohtaja Oy Sea Golf Ab 0400 462 960 kari.mattila(a)seagolf.fi

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista