Ohjeita NexGolfin käyttöön, kilpailuilmoittautumisiin jne

1.
Voit ilmoittautua NexGolfin pelaajatunnuksilla lähes kaikkiin tapahtumiin itse. Tällöin ilmoittatuminen näkyy tapahtuman osallistujalistassa heti. Voit myös kirjoittaa kommenttikenttiin mahdollisia lisätietoja tai toiveita.

2.
Varatun peliajan voi vahvistaa niin ikään tunnusten kautta aikaisintaan 60 minuuttia ennen lähtöaikaa, jolloin asiointia golftoimistossa ei välttämättä tarvitse tehdä.

3.
Tuloskortin jättäminen
Tuloskortin voi syöttää tasoitukseen joko Ebirdien tai NexGolfin kautta. Tuloskortin voi toki palauttaa perinteiseen tapaan myös golftoimistolle. Tällöin tulee huomioida, että pelaajan tiedot sekä pelattu tiipaikka on merkitty selvästi korttiin. Oletuksena on, että miehet pelaavat keltaisilta ja naiset punaisilta, ellei muuta ole merkitty. Huom. pelattu tiipaikka tulee merkitä korttiin myös viikkokilpailuissa sekä RST:ssä.

4.
Lähtöaikojen varaaminen
Huomaathan, että voit vaihtaa NexGolfin varausnäkymästä kenttää. Etenkin viikonloppuisin tarjotaan varattavaksi aamuisin myös kenttäyhdistelmää Meri 10-18 + Puisto, jolle on oma kalenterinsa.

Voit varata myös golfauton kierrokselle kätevästi heti varauksen yhteydessä.

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista