Kaksi uutta holaria

Kaksi holaria puuttuu kahdestasadasta

Kuten viime viikon uutiskirjeessä jo todettiin, niin rönnäsläisten sihti on tarkentunut syksyä kohden. Jyrki Sarangon, Henry Johanssonin, Eino Korhosen ja Juha Kervisen ”perusholareiden” lisäksihän Ali Grönqvist teki historiaa tekemällä ensimmäisenä rönnäsläisensä HIO:n par4-väylällä. Tosin samalla syntynyt Albatrossi on toki monta luokkaa kovempi, sillä se oli tässä sarjassa vasta viides 27 vuoden aikana.

Tuohon tasalukuun: HIO-200 on nyt matkaa kaksi ässää eli eiköhän joku meistä sen nappaa. Myös joukkuekilpailussa eli syksyn scrambleissa tehty holari on tilastokelpoinen.

Kapteeni ilmoittautuu vakavaksi HIO-200 tavoittelijaksi, mutta onnittelee vilpittömästi, jos joku muu sen tekee. Kun 199. on tehty, julkaistaan siitä välipäivitys!Kaksi uutta holaria

Kuten tiedetään: pelimäärä ei korreloi tulostasoa – vain laatu eli päivän kunto ratkaisee! Sama pätee myös HIO:n syntymiseen. Vaikka kesäkuussa pelattiin paljon enemmän kuin toukokuussa, putosi holarien määrä puoleen, vaikka mukaan otettiin myös heinäkuun ensimmäinen viikonloppu. Nyt on nähty kentän historian 189. ja 190. ässä eli vain kymmenen puuttuu tasaluvusta. Älä kuitenkaan pidättele, voithan tehdä myös kenraaliholarin…

Uusimmat onnistujat:

29.6. Mika Peltonen, Meri 4/rauta-5 (valkoinen tee). Mika on Pickalasta.

2.7. Jari ”Jave” Honkaniemi, Meri-14/rauta-6

Kapteeni onnittelee ja toivottaa kaikille hyviä hyökkäyksiä.

Kapteenin 27-haasteen ensimmäinen päivitys

Jäsenlehdessä esitettyyn kapteenin 27-haasteeseen on vastattu. Tulostaso ei ole vielä varsin korkea, sillä paras nettotulos on 99 eli vain viisi alle parin 105 (71 + 34). Slopehan on ¾ x pvm. 1.5. tasoitus ja siitä Meri-kentän slope. Eiköhän heinäkuun lopussa olla jo kahdeksikolla alkavassa tuloksessa?


Kevään kuluessa on nähty jo neljä HIO-suoritusta: Yksi Meri- ja kolme Puisto-kentällä, joista kaksi kuutosväylällä. Ilotulituksen aloitti Henry Johansson jo huhtikuun puolella.

Koko Rönnäsin historian aikana on nyt tehty 188 ”holikkaa”. Ja kuten jäsenlehdessä ennakoitiin, tänä vuonna joku upottaa myös sen 200:nnen ässän. Oletko se sinä?

Neljä taituria, kaikki rönnäsläisiä:

28.4. Henry Johansson, Puisto 3/puu 3
8.5. Sami Grönqvist, Meri 7/rauta 5
22.5. Jan Holmberg, Puisto 6/PW
24.5. Hannu Höckert, Puisto 6

Kapteeni onnittelee ja kannustaa muita rönnäsläisiä seuraamaan Henryn, Samin, Janin ja Hannun viitoittamalla tiellä!

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista, Klubitoimikunta