Mitäpä jos tulisit keskiviikkona 8.6. talkoisiin

Rönnäsin talkoilla on jo vuosikymmenien perinne. Viime vuosina on menty kaavalla: joka toinen keskiviikko klo 9-11 (kokoontuminen, aamukahvi ja työnjako klo 8:45.) Talkoiden jälkeen pelataan Talkoo Golf, sen jälkeen – tai sitä ennen – tarjotaan talkoolaille ruoka klubiravintolassa ja talkoiden aikana talkoojuomat. Tulehan edes kerran kokemaan mukava talkootunnelma.

Mitä töitä tehdään?

Talkoolaisella on valittavana monenlaista työtä – kullekin osaamisen, taitojen ja uskalluksen myötä. Kaikkien ei tarvitse tarttua moottori- tai raivaussahaan. Tarjolla on myös harjanvartta ja maalipensseliä ja kukin ottaa itselleen sopivan työvälineen – tai vaikka vain omat kourat risujen tai rangepallojen keräämiseen. Joten, tule siis tutustumaan tunnelmaan, jos voit ”uhrata” yhden arkipäivän kentän tai sen ympäristön ehostamiseen tai yhteisten alueiden siivoamiseen.

Tämän viikon keskiviikkona kokeillaan hieman pidempää talkoorupeamaa, kun ensimmäiset startit talkoogolfiin ovat klo 12. Eli noin 2½ h töitä ja varusteiden vaihto. Ei peli ole tietenkään ”pakollinen” eli voit jäädä suoraan talkoista nauttimaan ansaitsemaasi ilmaislounasta.

 

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista, Kentänhoito, Klubitoimikunta, Senioritoimikunta