Mestaruudet ratkaistu – tulokset

Mestaruuskilpailuiden tulokset:

Naiset
1. Monica Korhonen, 177
2. Tuula Merentie, 178
3. Satu Konttinen, 181

Miehet
1. Sebastian Kindstedt, 230
2. Christoffer Salomaa, 240
3. Juha Halme, 242

Naiset, klubimestaruus HCP LP
1. Paula Stenman, 143
2. Britt Lindroos, 147
3. Marja Ashitkov, 150

Miehet, klubimestaruus HCP LP
1. Pekka Saarela, 136
2. Erkki Teräväinen, 141
3. Jonatan Frostell, 142

Monica Korhonen ja Sebastian Kindstedt


Mestaruuskilpailut ovat käynnissä. Tulokset löytyvät kilpailukalenterista sekä alla olevista linkeistä.

Miehet A-sarja

Naisten A-sarja, naisten hcp-sarja ja miesten hcp-sarja

 


Mestaruuskilpailut pelataan viikonloppuna 19.-20.8.2023. Miesten A-sarjan ensimmäinen kierros pelataan jo perjantaina 18.8.2023.

MA-sarjan perjantaikierroksen osalta voi pelaaja perinteiseen tapaan valita myös aamu- tai ilta-ajan oman aikataulunsa mukaan. Tällöin aika tulee varata itse ja huolehtia merkitsijästä. Normaalit perjantain kilpailulähdöt ovat noin 15.00-16.30.

Ilmoittauduthan kilpailuun ajoissa. Ilmoittautuminen päättyy torstaina klo 16.00. Vapautamme ylimääräisiä aikoja heti ilmoittautumisen päätyttyä. Ilmoittaudu  ensisijaisesti suoraan NexGolfin kautta: kirjaudu > valitse kilpailut > paina ilmoittaudu nappia tapahtuman kohdalla.

Lähtöaikatoiveet:
Lauantaina on mahdollista toivoa aamu- tai iltapäiväaikaa. Aamutoiveet lähetetään kentälle ennen miesten A-sarjaa. Iltapäivätoiveet lähetetään kilpailulähtöjen lopuksi. Muilta osin pelataan alla olevan suunnitelman mukaisesti.

Sarjat
MA SCR, 54r, valkoinen tii
NA SCR, 36r, punainen tii
M HCP, 36r, keltainen tii (huom. 70v täyttänyt voi pelata myös sinisiltä tai punaisilta. Valinnasta tulee ilmoittaa etukäteen ja valittu tii on sama sekä la että su).
N HCP, 36r, punainen tii

Osallistumisoikeus
Sea Golf Rönnäsin mestaruuskilpailuihin voivat osallistua kaikki seuran jäsenmaksun maksaneet pelaajat. Ne, joilla ei ole nimettyä pelioikeutta, maksavat greenfee-maksut erikseen (greenfee 25e/ kierros).

Kilpailumaksu
Kilpailumaksu pelioikeuden haltijoilta 40e, joka sisältää lounaan lauantaina ja sunnuntaina. Greenfeemaksu pelaajille, joilla ei ole pelioikeutta, on 25e/ kierros.

Lauantain pelijärjestys (ajat viitteellisiä ja päivittyvät osallistujamäärän mukaan):
Mahdolliset aamutoiveet 07:00/ 07:30-
MA 07:30/ 08:00-
N HCP LP 10:00-
NA 10:30-
M HCP LP: 11:00-13.00

Huom, jos tarvitset esim aikaisen aamuajan, niin ilmoita asiasta ilmoittautumisen yhteydessä.

Arvioidut ajat sunnuntaille:
Su 21.8.2022 (käännettyjen tulosten mukaan/ sarja)
Naisten HCP -sarja noin 07:30 alkaen
Miesten HCP -sarja noin 08:00 alkaen
NA-sarja noin 10.30 alkaen
MA-sarja 11.00 alkaen (-12.30)

Huom kaikki ajat viitteellisiä ja päivittyvät osallistujamäärän mukaan.

Pyrimme toteuttamaan toiveita mahdollisuuksien mukaan. Varaamme myös oikeuden muuttaa lähtöjärjestystä tai aikoja tarvittaessa. Lähetämme seuraavan päivän lähtöajat heti niiden valmistuttua sähköpostilla. Ajat julkaistaan myös kotisivuilla.

Tasatuloksien ratkaisu
SCR-sarjoissa uusitaan tasatuloksissa sijoista 1-3. Tällöin uusinta suoritetaan sunnuntaina koko sarjan tulosten selvittyä. Uusinta Meren 1. väylältä alkaen niin pitkälle, kunnes ratkaisu syntyy. Muilta osin tasatulokset ratkaistaan matemaattisesti.

HCP-sarjoissa tasatulokset ratkaistaan pienemmän tasoituksen mukaisesti.

Tasoitukset eivät kilpailupäivien välillä muutu, vaan tasoitukset muutetaan molempien päivin osalta vasta sunnuntain kierroksen jälkeen.

Tulokset ja kortit
Kilpailussa käytetään NexGolfin mobile-scoring toimintoa. Halutessaan pelaaja voi käyttää myös perinteistä tuloskorttia. Suosittelemme, että jokaisesta ryhmästä vähintään yksi pitää myös normaalia korttia, vaikka käytettäisiin tulos-sovellusta.

Keskeyttäminen
Mikäli päätät keskeyttää kilpailun ilmoitathan asiasta caddiemasterille, jotta osaamme poistaa tiedot seuraava päivän lähdöistä.

Kenttäolosuhteista
Siirtosääntö on poistettu käytöstä maanantaina 7.8.2023.

Tuomari
Toimisto/ Raimo Holopainen. Suosittelemme pelaamaan vaihtoehtoisen pallon ja sääntötulkinta suoritetaan vasta kierroksen jälkeen.

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista, Kilpailutoimikunta