Meri-kentällä hoitotyöt valmistuneet

Meren viheriöt ilmastettiin ja hiekoitettiin alkuviikon aikana. Työ sujui suunnitellusti, eikä hoitotyöstä ole enää haittaa pelaamiselle. Viheriön pinnassa on hiekkaa, joka kuitenkin päivä päivältä painuu syvemmälle. Puisto-kentän viheriöt ilmastetaan vasta myöhemmin syksyn aikana.

Kaudella 2018 vastaava hoitotyö tehtiin syyskuun lopulla, jolloin ruohon kasvu oli jo hyvin vähäistä. Tämän takia hoitotyön jäljet näkyivät lähes koko loppukauden ajan. Nyt elokuussa ruoho kasvaa vielä normaalisti ja oletuksena on, ettei hoitotyö näy pelaajille tulevana viikonloppuna enää millään tavalla.

Viheriöitä ilmastetaan ja hiekoitetaan niiden läpäisevyyden parantamiseksi. Päivittäinen leikkuu ja pelaamisen aiheuttama rasitus tiivistävät viheriön pintaa. Myös kuitukerros muodostuu helposti liian paksuksi. Ilmastuksella saadaan vähennettyä kuitua ja parannettua ravinteiden ja veden pääsyä juureen saakka.


 

 

Meri-kentällä suoritetaan hoitotöitä maanantaina 5.8. ja tiistaina 6.8.2019.

Maanantaina 5.8.2019 pelataan Meri 10-18 + Puisto 1-9.

Tiistaina 6.8.2019 pelataan Meri 1-9 + Puisto 1-9.

Peliajat kyseisille päiville varataan normaalisti Meren varauskalenteriin. Puisto on varauskalenterissa suljettu. Jos haluat pelata vain Puistoa, varaa peliaika suoraan toimistosta.
Puiston pelioikeudella voi pelata kyseisinä päivinä myös Merellä.

Meri avataan pelaamiselle hoitotyön valmistuttua. Avaamisaika on arviolta 16.00 molempina päivinä.

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista, Kentänhoito