Leidien Eclectic- ja Birdiekisat 2020 – säännöt

Leidien Eclectic- ja Birdiekisat 2020 – säännöt

 

Eclectic

 

Eclectic-kisaa pelataan kuten Viikkokisan Eclecticiä; Pyrit kauden aikana pelaamaan jokaisen Rönnäsin väylän (Meri+Puisto) mahdollisimman vähillä lyönneillä.

 

Kilpailuaika on kesäkuu-elokuu 2020 ja voit pelata väylät niin moneen kertaan kuin haluat, mutta tuloskorjauksen voi tehdä vain, jos on pelannut vähintään yhdeksän väylää. Kisa siis ”elää” koko ajan ja mikä parasta; huonollakin kierroksella voi olla yksi hyvin pelattu reikä, mikä mahdollistaa Eclectic-tuloksen korjaamisen.  Voit parantaa tulostasi myös kilpailukierroksilla, esim. Viikkokisan tuloksia voit hyödyntää molemmissa Eclectic-kilpailuissa.

 

Birdie

 

Birdie-kisassa pyritään tekemään birkku mahdollisimman monella Rönnäsin 27:lla väylällä (Meri+Puisto). jokaiselta väylältä hyväksytään siis vain yksi birdie eli merkitse ko. väylän kohdalle vaikka rasti. Eniten rasteja ”löytänyt” palkitaan vuoden 2020 Biridie-leidinä.

 

Kilpailuaika on kesäkuu-elokuu 2020 ja voit pelata väylät niin moneen kertaan kuin haluat, mutta tuloskorjauksen voi tehdä vain, jos on pelannut vähintään yhdeksän väylää. Kisa siis ”elää” koko ajan ja samoin kuin Eclectis-kisassa huonokin kierros voi antaa yhden birdien eli päivä on kuitenkin pelastettu!  Voit parantaa tulostasi myös henkilökohtaisilla kilpailukierroksilla, mutta esim. scramblessa tehty ”oma birdie” ei käy, mutta HIO hyväksytään birdieksi.

 

Yleistä

 

Kilpailuaika molemmissa kilpailuissa on siis 1.6. – 31.8. Tuloksien julkaisu ja palkintojenjako leidein päättäjäisissä syyskuussa. Kilpailumaksu 10 € (Eclectic + Birdie) maksetaan toimistolle niin, että laita ko. raha kirjekuoreen ja kuoren päälle vaikka Lady-kisat 2020/Maija.

 

Kilpailija pitää itse molempien kilpailun tuloslistaa ajan tasalla. Lomakkeet ovat naisten pukuhuoneessa.

 

Tervetuloa osallistumaan!

 

Naistoimikunta

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista, Naistoimikunta