Kauden ensimmäinen klubi-ilta pidettiin pe 23.5.

Klubi-ilta I – Kapteenin teesit

Kauden 2014 ensimmäinen klubi-ilta keräsi lopulta parikymmentä jäsentä paikalle, ikähaarukka oli alle vuoden ikäisestä veteraaneihin. Kapteeni Juuso Ihalainen muistutti jäsenistöä muutamasta keskeisestä etikettiasiasta ja yleisestä fiiliksestä. Toisena osiona oli toimitusjohtaja Kari Mattilan kuvaus kenttään kohdistuvista oleellisimmista rakennetöistä.

Kapteeni kehotti kaikkia lukemaan aina kauden alussa Rönnäsin paikallissäännöt, jotka tuntemalla nopeuttaa peliä – ja voi parantaa tulostaankin. Juuso toivoi juhlavuoden virittävän myös hyvähenkiseen, sosiaaliseen yhteistoimintaan kaikessa käyttäytymisessä: -Ei olla äijämäisiä. En tule kiinnittämään erityistä huomiota pukeutumiseen, käytös on avainasemassa. Vielä ei ole tarvinnut puuttua mihinkään. Kaikki henkilöt voivat vaikuttaa. Juuso vertaa erään lähikentän palvelukulttuuriin, joka oli sangen ylimielistä antaen huonon kokonaiskuvan ja pelifiiliksen.

Rönnäs-esimerkkinä Juuso muistutti, että jos Karilla ja Toffella on vieraita, niin ei mennä sekaan häiritsemään omalla, kenties tärkeälläkin asialla. Kapteeni Ihalainen haastoi kaikki klubilaiset tuomaan edes yhden vieraan kauden aikana Rönnäsiin. Juuso esitti myös toivomuksen, että kaikki hyväksyisivät kilpailuryhmät toimituksen laadinnan mukaisina. –Antaa toimiston tehdä duuninsa. Juuso viittasi myös Vappu-kisan tasoitusluontoisuudesta käytyyn keskusteluun todeten, että katsotaan tapauksittain, mutta annetaan jatkossa info etukäteen. Tämän vuoden teemahan on 25-vuotisjuhlat, joihin on panostettu ja tullaan panostamaan. –Tervetuloa vaan kaikki mukaan! Viimeisenä Juuso viittasi toimikuntiin, joiden yhteystiedot löytyvät kotisivuilta. –Jos on ideoita ja halua, niin ei kun aktiivisuutta ja mukaan toimijoiksi sekä vaikuttajiksi!

Kenttähommista

Kari Mattila kertoi kenttään liittyvien muutostöiden menevän käytännössä niin, että kenttämestarit ja toimitusjohtaja (viime vuosina Stigu, Maria ja Kari) ovat esittäneet kenttätoimikunnalle ajatuksia, jotka toimikunta on priorisoinut.

Tämän vuoden pääteema/isoin työ on teiden ja polkujen siistiminen ja monelta osin myös leventäminen eritoten teepaikkojen yhteydessä, joissa tulee olemaan selvä paikka, mihin bägi jätetään jne. Lisäksi joillekin korkeammalla oleville teepaikoille tehdään portaita ja luiskia komposiittilankuista ja kivistä. Tämän vuoden projekteista on työn alla Puiston kuutosgreenin kiveys vesiesteen puolella. Vastaava tehdään Meren väylille 11 ja 13. Puiston uusi päätösväylän teepaikka avataan vielä tänä vuonna. Siirto tehtiin turvallisuussyistä. Isoin projekti on Meren väylä 15 jatkaminen 470/480 m pitkäksi par 5:seksi. Raivatun alueen kumpua joudutaan laskemaan räjäyttämällä. Sokkoväylää ei haluta. Ykkösvaiheessa tehdään pohja kastelu- ja ohjaussähköjärjestelmineen. Lyöntipaikat pyritään kylvämään jo tänä syksynä. Kakkosvaiheessa katsotaan sopivat bunkkeripaikat. Maa-alan osto ja tien siirto on kuitattu puumyynnillä. Koko kustannusarvio on 100000 euroa.

Seuraava klubi-ilta pidetään, kun saadaan varmistettua joko Labbyn tai Malmgårdin kartanovierailu. Myös Sarvisalon taidekeskukseen on vierailupyyntö vetämässä. Pelit jatkuvat Yöttömän Yön kisana juhannuksena.

Kuvissa Kapteeni Juuso Ihalainen ja klubi-illan kuulijakuntaa

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista