Kapteenin viesti uusille jäsenille

Sea Golf Rönnäs on saanut viime vuosina runsaasti uusia jäseniä, joita en valitettavasti ole kaikkia tavannut – vielä. Joka tapauksessa, tervetuloa Rönnäsiin. Meillä on kaksi hienoa kenttää, toimivat harjoitusalueet, kokeneen golfopettajat (pro:t), osaava toimistohenkilökunta, kattava Pro Shop, ammattitatitoinen klubiravintolahenkilökunta, hyvät tilat kaikenlaisille tapahtumille, mutta ennen kaikkea upea sosiaalinen yhteys, joka kiteytyy hyväntuulisuutena ja kivoina tapahtumina melkeinpä vuoden ympäri. Tervetuloa jakamaan tätä fillistä.

Jotta pääset uutena jäsenenä ”sisään” Rönnäs-yhteisöön, osallistu kilpailuihin, viihteellisiin tapahtumiin ja vaikkapa kerran kesässä joka toinen keskiviikko pidettäviin talkoisiin. Rönnäsin 25-vuotis historiikki antaa taustaperspektiiviä koko yhteisön noususta, melkein tuhosta ja uudesta kukoistuksesta. Pyydä tämä ilmaiseksi jaettava kirja toimistolta ja sen liitteeksi viime keväänä ilmestynyt ”jatko-osa” Rönnäsin vuodet 25-30 ja tietysti myös tämän vuoden jäsenlehti – jos et näitä ole vielä saanut.

Lähiaikojen aktiviteetteja on perinteinen Kesäpäivän tapahtuma tulevana viikonloppuna; päiväkilpailu ja -olosuhteista johtuen – kevyt iltaohjelma. Jos uudet golfsäännöt eivät ole vielä tutut, osallistu tässä kuussa järjestämääni golfsääntöiltaan (pvm vielä auki). Toki voit aina vetää hihasta, soittaa tai laittaa sähköpostia, jos joku sääntötilanne kierroksen aikana jäi epäselväksi. Käyn näitä mielelläni läpi (yhteystietoni löytyvät kotisivuiltamme).Tule myös rohkeasti mukaan seuran mestaruuskilpailuihin ja älä missään tapauksessa missaa Rönnäs Goes to Sixties -tapahtumaa.

Vielä kerran; tervetuloa ja tapaamisiin viheriöillä ja / tai Merisalissa!

 

Rami Holopainen

kapteeni

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista, Kapteenin teemat