Kapteenin sääntöilta II

Sääntöilta kiinnosti jälleen

Rönnäsin kapteenin, Rami Holopaisen vetämä live-sääntöilta kiinnosti myös toisella kerralla. Ilmoittautuneita oli jälleen kolmekymmentä. Niinpä kaikkiaan kuutisenkymmentä rönnäsläistä sai päivityksen sääntöosaamisensa. Neljän väylän kierroksella pallo makasi/löytyi/ dropattiin/asetettiin noin sataan eri tilanteeseen, joista puolet tulee eteen kierroksen aikana ja toinen puoli ehkäpä vain kerran kesässä. Kapteenia ilahdutti, että mukana oli aloittelevien pelaajien lisäksi myös kokeneempia pelaajia.

Sääntöasioihin palataan keväällä, kunhan uudet, nyt jo valmiit englanninkieliset säännöt on käännetty suomeksi. Sitä ennen; mikäli pohdit syksyn pelikierroksen aikana itseksesi tai pelikavereidesi kanssa jotain sääntötilannetta, mikä jäi askarruttamaan, lähetä sähköposti tai kilauta kapteenille tai vedä klubilla hihasta.

Yhteystiedot: Rami Holopainen, 044 540 3232, rami@holarion.fi

 

 

 

Sea Golf Rönnäsin kapteeni Rami Holopainen pitää suuresta kiinnostuksesta johtuen live-sääntöillan uusintana perjantaina 7.9. klo 18 alkaen

Väylät 1-5 kierretään yhdessä ilman mailoja. Matkan varrella on noin 40 sääntörastia, jotka käydään siis läpi livenä, ei teoreettisesti. Noin tunnin reissun aikana korostetaan perussääntöjä, mutta mukaan saattaa mahtua myös jokunen ”kerran elämässä -tilanne”.

Ilmoittaudu klubin ilmoitustaululla olevaan listaan tai caddiemasterille.

Tervetuloa!

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista, Kapteenin teemat