Kapteenin kesäkuun katsaus

Kapteenin kesäkuun katsaus

 

Takana kaikilla pari kuukautta pelejä, uusiin sääntöihin tutustumista, tapahtumia, toiveita, onnistumisia ja hieman ohi menneitä putteja. Tässä oma yhteenvetoni, kun kautta on jäljellä vielä 4-5 kuukautta.

 

Uudet säännöt ovat menneet aika hyvin perille. Olen saanut kuitenkin toistakymmentä tarkistuspyyntöä ja pääosin oli toimittu oikein. Jos haluat kirkastaa asioita itsellesi, osallistu sääntöiltaan ke 3.7. klo 17:30. Ilmoittaudu toimistoon tai ilmoitustaululle.  Pidetään kuitenkin säävaraus, sillä ennuste näyttää nyt huonolta tähän ”ulkoilmatapahtumaan”. Ja muutenhan minulta voit kysyä koska vaan itseäsi tai peliseuraasi askarruttanutta sääntötilannetta.

 

Kenttämmehän alkaa olla loistokunnossa. Pidetään se myös sellaisena ja siihenhän auttaa kolme asiaa: korjaa divotit, pallon putoamisjäljet ja haravoi bunkkerit. Ja muista; harava kokonaan bunkkeriin, varsi poikittain lyöntisuuntaan. Jäsenlehdessä ollut ohjeistus kärryjen vetämisesti ja golfauton käytöstä näyttää menneen ”hyvin perille”. Jatketaan niin.

 

Sosiaalisuus on osa golfia. Osallistukaa tilaisuuksiin, kilpailuihin ja tapahtumiin. Esim. loma-aikana vaikka kerran keskiviikon talkoorupeamaan. Pari tuntia hommia, kisa ja päälle yhteinen lounas.

 

Arvostele asiallisesti. Mikäli joku ei nyt mennyt mielestäsi ihan nappiin, niin anna toki palautetta, mutta taholle, joka on siitä vastuussa. Terassiparlamentti ei vie asioita eteenpäin. Mikäli kentän kunnossa, opasteissa tai rakenteissa on jotain moitittavaa. voit antaa palautteen vaikka minulle. Vien sen joko hallitukseen, kenttätoimikuntaan tai teen päätöksen kapteenina.

 

Pelaajan velvollisuus on huolehtia itse tasoituksestaan eli jos pelaat viikkokilpailussa tasoitukseesi vaikuttavan tuloksen, huomioi, että se on jo seuraavana päivänä voimassa, vaikka kilpailun tulos ei olekaan vielä vahvistettu. Toinen asia: älä poimi kilpailupäivänä kentältä tai kentän reunalta palloa, ellet ole 100 %:sen varma, ettei se ole kenenkään, mahdollisesti toiselta väylältä kiven ja kannon kautta tullut.

 

Nauttikaa kauniista kentästämme ja luonnosta sen ympärillä. Moni on jopa ”antanut anteeksi” hanhille, joiden karvapallopoikaset viilettävät ainakin väylien 1-4 välimaastossa. Kuunnelkaa mustarastaan laulua, poimikaa mustikoita sekä aho- ja metsämansikoita väylien laidoilta (ovat syömäkelpoisia), klubitalon sekä ympäristön kukkaloistosta – ja muistakaa kiittää Mariaa.

Rami Holopainen

kapteeni

044 540 3232

rami@holarion.fi

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista, Blogi