Kansallinen golfviikko – 55v+ harrastajia kentälle

Rönnäsissä tapahtuu Kansallisen golfviikon 1.-7.6. aikana:

1.
Avoimet ovet:
Tiistaina 2.6. klo 10-12
Torsdtaina 4.6. klo 11-13
Lauantaina 6.6. klo 13-15

2.
Voit tuoda golfia pelaamattoman ystäväsi Rönnäsiin kokeilemaan lajia kanssasi. Tarjoamme välineet lainaksi ja greenfeen Puisto-kentälle.

3.
Golfviikko vaikuttaa myös normaaliin pelaamiseen.
Tarjoamme jokaiselle greenfeen maksajalle joko lounaan tai pallotusinan kaupan päälle ajalla 30.5-7.6.


Rönnäs kutsuu seniorit ilmaisgolfiin

Suomessa vietetään kesäkuun alussa, 1.-7.6., Kansallista Golfviikkoa , mikä on suomalaisen golfyhteisön yhteinen ponnistus golfin tunnettuuden ja kiinnostuksen lisäämiseksi. Golfviikon teemana on 55+, millä pyritään osoittamaan golfin sopivuus senioreille niin liikuntamuotona kuin myös varsin sosiaalisena harrastuksena. Sea Golf Rönnäs on laatinut Golfviikolle ohjelman, jolla lajiin tutustuminen käy vaivattomasti ja ennen kaikkea veloituksetta.

Kansallisen Golfviikon taustalla ovat kaikki golfin kattojärjestöt; Suomen Golfliitto, Suomen Golfseniorit, Suomen PGA (ammattilaiset), Lady Golf ja Suomen Golfkenttien yhdistys. Käytännön tapahtumat toteutetaan kuitenkin seuratasolla ja myös Sea Golf Rönnäs on lähtenyt hankkeeseen mukaan erittäin aktiivisesti.

Seniori, tule ja kokeile!

Rönnäs toivottaa kaikki lajista kiinnostuneet seniorit tutustumaan lajiin. Helpoiten tämä tapahtuu tulemalla jo golfia harrastavan ystävän kanssa pelikierrokselle. Sea Golf Rönnäs tarjoaa pelikierroksen ja antaa myös välineet lainaksi kierroksen ajaksi. Vaihtoehtoisesti voi tulla Rönnäsin avoimien ovien päiville tiistaina, torstaina ja lauantaina. Paikalla on aina joku kertomassa golfin sopivuudesta myös aikuisiällä aloitettavana liikuntamuotona. Yhdeksän reiän kierros vie noin kaksi tuntia ja täysi 18 reiän kierros nelisen tuntia. Sen aikana kertyy kävelykilometrejä kahdeksasta kymmeneen. Mikäli pelaaja on hieman liikuntarajoitteinen tai hänellä on muita pitkää kävelyä rajoittavia haittoja, voi golfkierroksen tehdä myös golfautoa käyttäen.

Rönnäs on senioreiden kohtaamispaikka

Sea Golf Rönnäs on 25 vuotta vanha golfyhteisö. Kenttä sijaitsee meren ääressä Loviisan Isnäsissä, Kabbölentien varrella. Loviisasta ja Porvoosta on Rönnäsiin noin puolen tunnin automatka. Seurassa on yli 1100 jäsentä, joista 40 % eli lähes viisi sataa on Golfviikon teemaikäisiä eli 55 vuotta täyttäneitä. Viidennes on jo veteraani-iässä (naiset 60, miehet 65) ja pelaapa seurassa aktiivisesti myös kahdeksankymppisiä. Rönnäsin mökkiyhteisössä asuu muutama sata senioria, joista osa pelaa lähes päivittäin pitäen näin yllä hyvää fyysistä kuntoa ja sosiaalisia kontakteja. Myös uudet seniorit ovat tervetulleita, aina löytyy peli- ja juttuseuraa! Mikäli seniori saa tutustumiskäynnillä ”kipinän”, on seurassa jatkojalostajana muun muassa golfopettaja (pro) Arja Sipronen, Suomen ensimmäinen naisammattilainen.

Rönnäs kutsuu senioreita rohkeasti käymään väylilleen ja viheriöilleen. Toimistossa neuvotaan jatkoaskeleet. Mikäli joku asia askarruttaa, niin senioritoimikunnan puheenjohtaja Elias Huotari ja toimikunnan aktiivijäsen Jami Ihalainen vastaavat mielellään kyselyihin. Puh. Elias 050568 8830, Jami 040548 1306.

**********************************************************************************

Sea Golf Rönnäs ry

Kari Mattila

toiminnanjohtaja

0400 462 960
kari.mattila@seagolf.fi

www.seagolf.fi

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista