Golfkentän alueella vältettävä liikkumista kentän ollessa kiinni

Golfkentän ollessa kiinni, tulee kentän alueella välttää liikkumista. Etenkin viheriöt ovat hyvin arkoja talvituhoille. Tällä hetkellä, kun maan pinta on jo sula ja sitä suojaa vain ohut märkä lumipeite, tiivistyy mahdollinen jälki viheriön pintaan ja polttaa alla olevan ruohon.

Puisto-kentän väylän 5. viheriöllä on havaittavissa selvät kengän jäljet viheriön ylälaidalla. Ne ovat syntyneet tammikuun lopulla pakkasjakson aikana, kun lunta ei vielä ollut. Toiset selvät jäljet näkyvät Meri-kentän väylällä 16, jossa on liikkunut moottorikelkka. Molemmat jäljet tulevat näkymään pitkälle pelikauteen.

Toivomme pelaajien huomioivan ohjeen liikkumisesta sekä mahdollisuuksien mukaan kertovan toiveestamme myös tuttavalleen. Lumisena talvena kentälle tehty hiihtolatu on hyvä merkki siitä, että kentällä on tarpeeksi paksu lumipeite suojaamassa ruohoa ja liikkuminen kentällä on turvallista.

Huoltotiet ja väylän laitojen karheikkoalueet eivät kärsi viheiröiden tapaan mahdollisista jäljistä ja niillä voidaan liikkua normaalisti.

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista