Arja Siprosen kiitokset

TERVEHDYS ja KIITOS RÖNNÄS YHTEISÖLLE!

Iso kiitos Rönnäs yhteisölle yhteistyöstä kanssani näinä 28 vuotena. Olen saanut olla jäsen klubissa joka on Suomen oloissa erityinen. Kodikas ja kaikki huomioon ottava Golf – klubi.

Iso yllätys oli kauden päättäjäisissä saamani huomio kaikilta tahoilta. Suurin ja merkityksellisin minulle oli Sea Golf Rönnäsin KUNNIAJÄSENYYS. Siitä olen ylpeä ja tulen sitä tuomaan esille ylpeänä ja pystypäin. Rönnäshän on kuin koti jossa viihdytään ja minä olen viihtynyt.

Kuitenkin nyt, kun 80 v. lähestyy, niin on aika siirtyä viettämään ansaittuja eläkepäiviä. Muistoja ja tarinoita riittäisi sivukaupalla, mutta niin kuin sanonta kuuluu: lyhyestä virsi kaunis. Nyt, kun maassa on hanki ja järvet ( meri ) jäässä, niin toivotan kaikille Rönnäsiläisille Rauhallista Joulua ja Hyvää
Uutta Kautta 2023 !

Varmaan näemme myös silloin.
Golf Terveisin
Ex Proonne Arja

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista