Ajankohtaista kauden lähestyessä

Vastikelaskut lähetetään viikkojen 10 ja 11 aikana. Laskut lähetetään pääosin sähköpostilla.

Seuran jäsenmaksut lähetetään vuosikokouksen jälkeen (11.3.). Jäsenlaskut tulevat NexGolfin kautta sekä sähköpostiin että pelaajatietoihin, jolloin lasku näkyy kirjauduttaessa NexGolfiin henkilökohtaisilla tunnuksilla. Jäsenkortti aktivoituu ebirdie-sovellukseen automaattisesti.

Pelioikeudet
Voit ilmoittaa pelioikeuden käytöstä sähköpostilla toimisto(a)seagolf.fi tai käyttäessäsi pelioikeutta itse, kirjata sen käyttöösi NexGolfin pelaajatiedoissa. Jos osake/ pelioikeus ei näy tiedoissa, tulee silloin tehdä sähköposti-ilmoitus.

Vuokratessasi pelioikeuden eteenpäin, ilmoita asiasta sähköpostilal toimistolle.

Kertapelioikeus-käytännöt pysyvät ennallaan. Valittavissa on kertapelioikeuskortti tai irtoliput. Pelioikeus on vaihdettavissa aiempaan tapaan 20kpl pelilippuja.

Liikuntasetelit
Henkilökohtaisella liikuntaedulla voi maksaa vastike- tai pelikausimaksua. Kaikki yleisimmät liikuntaedut käyvät maksuna. Maksusta vähennetään liikuntaedun provisio (yleisesti 4%). Liikuntasetelit tulee toimittaa toimistoon kirjekuoressa siten, että kuoreen on kirjoitettu keneltä setelit ovat ja mihin ne on tarkoitettu kohdistettavaksi.

Osakastiedote kevät 2021
Pelioikeussääntö 2021

 

 

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista