Lainakärryt on palautetaan käyttöön, kenttä WC:t avoinna

1-4 pelaajan lähtöryhmät
Ryhmäkoot on palautetu normaaleiksi 1-4 hengen ryhmiksi. Pelaaminen 2 hengen ryhmissä on edelleen mahdollista. Tällöin lähdöt loput paikat tulee sulkea toimiston kautta. Huomioithan, että jos pyydät sulkemaan lähdöt ja myöhemmin muutat aikaa, tulee suljettu lähtö avata.

Kenttä WC:t
Kenttä WC:t on avattu käyttöön viikolla 19.

Haravat hiekkaesteissä
Haravat on palautettu hiekkaesteisiin. Pelaaja voi itse valita käyttääkö haravaa. Tilapäinen paikallissääntö hiekkaesteissä, jossa pelaaja voi vapautua painaumasta, on edelleen voimassa.

Roskikset kentällä
Kenttäroskiksia on avattu osittain käyttöön siten, että kannet on teipattu avoimiksi eikä niihin tarvitse koskea käytettäessä. Käytähän näitä tai säilytä roskat bägissä kierroksen aikana.

Golfautot
Golfautojen käyttö kentällä on sallittu maanantaista 6.4.2020 alkaen. Huom autoja käytetään toistaikseksi: 1 auto/ 1 pelaaja. Autoa voi käyttää 2 henkilöä silloin, kun he ovat samasta perheestä (ruokakunta). Auto puhdistetaan ennen luovutusta pelaajalle. Autoa käyttävän pelaajan tulee lisäksi itse puhdistaa auto tarvittavilta osin käsidesillä ennen ja jälkeen käytön. Golfuatohinnasto löytyy hinansto-sivun alta.

Kärryjen käyttö
Lainakärryt on palautettu käyttöön viikolla 19. Käyttäjän tulee puhdistaa kärry ennen ja jälkeen käytön. Voit edelleen myös vuokrata kärryn henkilökohtaiseen käyttöön, jolloin käsikahvaosaa pidetään mukana ja runko-osa odottaa klubilla.

Pro shopissa on myynnissä BagBoy-kärryjä. Voit tiedustella näitä toimiston numerosta 020 786 2696.

BagBoy C3 Compact 219e (249e)
Bagboy Nitron 269e (299e).

Kenttä WC:t on ohjeistuksen mukaan suljettu. WC-tilat löytyvät klubitalon alakerran bägivaraston yhteydestä, joka on käytettävissä siirtymällä 9:ltä 10. tiille.

Rangelle, parkkialueelle ja 1. tiipaikalle on piirretty esimerkit turvallisesta etäisyydestä.

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista