Rönnäsissä ennätyksellisen pitkä kausi

Lauha alkutalvi on mahdollistanut kenttien pitämisen avoinna aina näihin päiviin saakka (9.1.2020).

Puisto-kenttä avattiin pelaamiselle 29.3.2019. Meri avattiin lauantaina 6.4.2019, jolloin pelattiin perinteinen kauden avaava Wilson Scramble.

Viheriöpäiviä on kertynyt 9.1.2020 mennessä 264 kpl. Kierrosmäärä on kaudelta 2019 hieman alle 30.000.

Miten lauha sää vaikuttaa kentän kuntoon keväällä
Golfkentän kannalta paras talvehtimistilanne syntyy, kun maa ensin jäätyy jonkin verran ja lumi sataa vasta jäätyneen maan päälle. Tällöin mahdolliset kasvi-tai hometaudit eivät pääse etenemään lumen alla. Tautiriskiin on varaudutaan syksyn aikana erilaisin hoitotoimenpitein. Nyt lauha sää on kuitenkin jatkunut niin pitkään, että viikon 3 tai 4 aikana ruiskutetaan viheriöille talvituhoilta suojaava hoitoaine uudelleen. Hoitoaineen ruiskutuksen jälkeen Meri-kenttä suljetaan pelaamiselta. Puisto-kenttää pidetään tämän jälkeen avoinna sään salliessa. Seuraamme sääennusteen kehittymistä ja tiedotamme Meren hoitotoimenpiteistä kotisivuilla.

Lippujen paikkoja on vaihdettu viheriöillä tarpeen mukaan, jotta yksittäiset kohdat viheriöillä eivät kulu liikaa. Tiipaikoilla aloitusmerkit on pidetty tietoisesti samassa kohdassa, jotta muu tiialue säästyy koskemattomana kevääseen.

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista, Kentänhoito