Pelaaminen syksyllä, tärkeää infoa – lue

Hyvät Rönnäsin pelaajat, alla loppukauden pelaamiseen vaikuttavia asioita:

Yöpakkanen
Kenttä voidaan pakkasyön jälkeen avata vasta kun se on täysin sula. Ei siis riitä, että ilman lämpötila on plussalla, vaan myös maan tulee ehtiä sulamaan. Huomioithan, että ilma on lähes aina lämpimämpää kuin maanpinta.

Ajanvaraus
Emme voi ennakoida mahdollista yöpakkasta etukäteen. Siihen vaikuttavat vallitsevan ilmanalan lisäksi pilvisyys sekä tuuli. Pyrimme päivittämään tiedon kentän tilanteesta kotisivuille heti aamulla, kun aurinko on noussut. Mikäli auton ikkunat ovat jäässä, kannattaa soittaa kentälle tilanteesta ja varautua odottamaan kentälle pääsyä.

Miksi ei pelata jäätyneelle nurmelle?
Jäässä oleva nurmikko katkeaa siiehn astuttaessa, eikä ruoho ehdi enää palautumaan ennen talvea vähäisen kasvun takia. Pahimmillaan jäätyneelle viheriölle jäänyt askel näkyy täysin kuolleena kohtana viheriössä seuraavana keväänä.

Ilmoittautuminen kierrokselle
Mikäli toimisto on kiinni kentän olessa avoinna, voivat omat pelaajat ilmoittautua kierrokselle varaamalla itselleen ajan varausjärjestelmästä. Vieraspelaajat voivat ilmoittautua lähettämällä sähköpostin toimiston osoitteeseen (toimisto@seagolf.fi). Viestissä tulee kertoa pelaajien nimet, pelipäivä sekä laskutusosoite. Lähetämme maksuoheen sähköpostilla.

Tulemme myöhemmin syksyllä ottamaan käyttöön ilmoittautumislomakkeen aiempien vuosien tapaan. Tästä tiedotetaan myöhemmin.

Tervetuloa pelaamaan Rönnäsiin!

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.