Naistoimikunta tiedottaa

Naiset ensin – teemavuosi

Suomen Golfliiton strategiassa on kaudelle 2016-2020 tavoitteeksi asetettu naispelaajien märän kasvattaminen noin 10 000 uudella pelaajalla.
Vuoden 2017 teemana on naiset ja tänä vuonna naiset ovat myös Kansallisen Golfviikon 5.-11.6. loistavia tähtiä. Golfviikko tarjoaa lositavan tilaisuuden tuoda ystävä, naapuri tai perheenjäsen mukaan tutustumaan golfin upeaan maailmaan ja tarkoituksena on, että Naisten sunnuntaina 11.6. Rönnäsissä järjestettäsiin golfiin tutustumista, ruokailua, muotinäytös ja 9-reikäinen parikilpailu, missä pelaavat kokenut golfari ja aloittelija.

 

Lisää kierroksia, parempi kunto – Pelaa 100

Pelaa 100 pistettä on Golfliiton naistoimikunnan ideoima hauska kisa, jonka tavoite on aktivoida 30 tai sitä korkeammalla pelaavia golfareita, ensisijaisesti naisia, pelaamaan useampia kierroksia kesän aikana. Pisteet ilmoitetaan www.ladygolf.fi sivuston kautta ja meillä klubilla laitetaan naisten pukuhuoneen seinälle listat, johon pelaajat voivat laittaa tuloksensa. Kaikki osallistuvat valtakunnalliseen arvontaa ja pisteiden keruuaika on 1.5.-6.8.2017, jolloin voi saavuttaa useammankin kerran 100 pistettä.

Ystävyysotteluita

  • Tänä kesänä helatorstaina 25.5. on ensimmäinen ystävyysottelu Vierumäelle, minne on yhteiskuljetus ja pyritään uusimaan viime kesän voitto ja pitämään lasimaljakko Rönnäsissä.
  • 4-seuran SGR-Porvoo Golf-Virvik Golf- Kotojärvi Golf ystävyysottelu pelataan joko Porvoo Golfissa tai Kotojärvellä.
  • Kymen Golfin ystävyysottelu pelataan Kotkassa, jonne lähdetään oikein joukolla.
  • Lumene Golfkisasta tulee tietoa tuonnempana.

 

Naisystävällisin golfyhteisö


Jokaiselle Suomen naisgolfarilla on 4. kerran mahdollisuus arvioida oma golfyhteisö sekä vieraskenttä vastaamalla www.ladygolf.fi-sivustolla olevaan linkkiin. Suomen naisystävällisimmän golfyhteisön 2017 palkinto jaetaan seuraavassa Suomen Golfgaalassa.
Vastataan kaikki täällä Rönnäsissä pelaavat naiset tähän kyselyyn, jotta päästäisiin kisaamaan naisystävällisimmän golfkentän-tittelistä.

Lisää tietoa löytyy www.seagolf.fi-sivustolta ja kannattaa käydä tutustumassa myös  www.ladygolf.fi-sivustoon, missä on naisille suunnattuja taphtumia.

Ruotsalaisen tutkimuksen mukaan golfia säännöllisesti pelaavien henkilöiden elinajanodote pitenee peräti viidellä vuodella. Jo noin 2-3 kiertoksella golfia viikossa voit siis elää huomattavasti pidempään.

 

Siispä lisää kierroksia toivoopi
Raija

 

 

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista, Naistoimikunta