Kentänhoito tiedottaa

Puistossa suoritetaan kentänhoitotöitä tiistaina 18.6.2019. Viheriöt ilmastetaan kevyesti, hiekotetaan sekä harjataan. Työ ei vaikuta viheriöiden pelattavuuteen merkittävästi hoitotyön jälkeen.

Puisto-kenttä on hoitotyön ajan suljettuna (arviolta 7-15). Puiston pelioikeudella voi tiistaina pelata myös Merellä ilman lisämaksua.


Puistoon rakennettavista par 3-tiipaikoista on saatu valmiiksi 14.6. mennessä väylien 9, 8, 2, ja 5 uudet lyöntipaikat. Väylien 4 ja 7 tiipaikat valmistuvat viikolla 25.

Alla kuvia 9. väylän uuden tiipaikan rakennustöistä. Se rakentui noin 90m päähän viheriöstä. Tiipaikka tehtiin siirtonurmesta, jotta se tulee nopeasti käyttökuntoon.

Kaikkien kuuden uuden tiipaikan on tarkoitus olla valmiina Juhannukseen mennessä.

 


Viheriöt piikitetään keskiviikkona 5.6. ja torstaina 6.6. Viheriöt leikataan piikityksen jälkeen, eikä hoitotyö vaikuta lainkaan viheriöiden pelattavuuteen. Piikkirivistö voi olla korkeintaan visuaalinen haitta muutaman päivän ajan.

Viheriöiden leikkuukorkeutta on samalla laskettu. 5.6. alkaen leikkuukorkeus on 3,2mm.

 

Hiekkaesteiden huoltotyöt

Meren väylien 14 ja 15 hiekkaesteet, joissa seisoi vesi sateiden jäljiltä, on nyt saatu korjattua.
Esteisiin asennettiin uudet salaojaputket ja 15 esteen osalta lisättiin myös huoltopisteitä.

Salaojaputki on herkkä tukkeutumaan, mikäli lähistöllä kasvaa penstaita yms, joiden juuret etsiytyvät putkien sisään. Niiltä osin, kun on ollut mahdollista, on salaojia vaihdettu umpiputkiin.

Kuvassa salaojaputkeen ”kasvanut” juuri.

Seuraavana työnä aloitetaan Puiston par 3-tiipaikkojen rakentaminen.

 

Lue kaikki uutiset kategoriassa Ajankohtaista, Kentänhoito